Предопределеност и характеристики за родените на 19 януари

1
Добави коментар

19 януари

Това е рождената дата на независим, трудолюбив, целенасочен, решителен и смел човек, със силен характер, доминиращо присъствие и интелект. Това е прак­тичен идеалист и новатор с чувство за отговорност, който обича да се налага и да се откроява сред околните.

Притежава завоевателски дух и проявява влечение към рис­ка. Той е логичен, постоянен, самоуверен, артистичен и универсален. За този човек е жизнено необходимо да отстоява независимостта си и да превъзмогва ограниченията. Той може да се издига до големи висоти или да падне в дълбока бездна – но и в биз­неса и в чувствата не се подчинява на общоприетите норми.

В личен план тази личност се отличава със спокойствие и дълбочина на чув­ст­ва­та, а в семейството умее красноречиво да убеждава в правотата на своето мнение. В повечето случаи отдава приоритетно значение на социалния за сметка на семейния живот и на близките си.

Родените под знака на 19-ти би трябвало да са щастливи хора, защото са из­пъл-нени с жизнена сила, вдъхновение и ентусиазъм, успяват в работата си и хората ги ценят. Делата им почти винаги се увенчават с успех и реализация на замисленото. Амби­циозни са и умеят отлично да планират. Въпреки, че са способни да постигнат ви­­со­ко положение и материално благосъстояние, те са люде щедри, готови за сътруд­ни­­чест­во и да окажат помощ на нуждаещите се. Възможно е към 30-години да пре­жи­веят кризисен момент, който успешно преодоляват.

Представителите на този рожден ден са хора усърдни и всеотдайни към работата си, към своите принципи и идеи. Действията им са мотивирани от чувство за отго­вор­ност, логика и постоянство. Изпитват непоносимост към посредствеността, обичат про­мените и разнообразието и се стараят често да сменят обстановката. Отличават се с настойчивост и упоритост, с емоционална и податлива на променливи настрое­ния натура.

В много случаи за тази личност околните са само средство за постигане на це­ли­те. От друга страна, тя е селективна и се нуждае от общи цели и интереси с хората, на които се доверява.

В делови и професионален аспект роденият на 19-ти януари е способен да пре­не­брег­не  собствените си интереси в полза на общата кауза, като се стреми към про­спе­ри­тет в личен и обществен план. Способен е  да се реализира успешно в много про­фе­сии като право, медицина, политика, спорт, музика, сценични изкуства и други, изиск­ващи творческо изразяване.

Негативни страни: Избухливост, егоцентризъм, фанатизъм, тщеславие. Липса на до­ста­тъчно гъвкавост в отношенията. Крайности и инат.

В здравословен план са възможни проблеми, свързани с мигрени, кръвно наля­гане, сърце, очи.

Родени на този ден: Едгар Алан По (1809 г.) – амер. писател; Пол Сезан (1839 г.) – фр. художник; Симеон Радев (1879 г.) – бълг. историограф и публицист; Патриша Хайсмит (1921 г.) – амер. писателка; Доли Партън (1946 г.) – амер. кънтри-певица

Щастливи числа /за работа, хазарт и др./ през всеки месец:  1, 4, 10, 13, 19, 22, 28, 31

Привличане с родени на числа от всички месеци: 1, 4, 10, 13, 19, 22, 28, 31

Съвместимост /партньори, брак/: Телец, Дева, Козирог

Цитат от  книгата: Кой си ти? 365 Рождени дати и техните астро-нумерологични профили”, 444 стр., 2012 г. Първа подобна подробна книга от този вид у нас, Франция и Русия. Полезно издание, чрез което ще разберете нещо много повече за хората, с които живеете, работите и общувате. То ще ви помогне в комуникацията и ще ви даде предимство в опознаването на човека застанал до вас. – Заявки се правят само на следните електронни адреси: [email protected] и [email protected] Тел. номер за поръчки– 066/882 016