Бизнес новини: Готови ли сте да стартирате състезанието по бизнес?

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Вие сте видели знаците и решено: Ти ще започнат свой собствен бизнес.

Веднага, ти си издънка перфорирана от страховете си. Но колкото повече мисля за това, толкова повече ще се убедят сами, че просто може да го издърпайте. Вашето доверие расте като дните минават. Най-накрая, когато сте достигнали точката, от която няма връщане, и сте готови да ликвидирам изходния блок с всичко, което имаш.

Свързани: 5 неща, които да не правим Спринт на Small Business

Но преди да се разкъсат на пистата, се уверете, че можете да стигнете до финала. Задайте си тези трудни въпроси.

1. Защо искате да стартирате тази надпревара?
Не се заблуждавайте – започване на собствен бизнес е точно като използвате една раса. A изтощителен маратон, за да бъдем точни. Това е забавно, вълнуващо и ви кара да се чувствам жив. Но тя също е трудна, взискателна и изтощително. За някои, това може дори да бъде ужасяващо.

Така се запитате: „Защо искам да стартирате тази надпревара?“ Ако не можете да излезе с отговор, че няма да спечели. Но ако имате отговор, то имайте предвид, докато работите. Уверете се, че това е добра една – защото когато се чувстваш като отказване, вашият отговор ще ви помогне да се движат вашите уморени крака.

2. Кой си ти конкурират?
Ти не си кон облечен наочници, един от двамата. Знаеш ли с кого се конкурират с преди състезанието дори започва, така че обърнете внимание на конкурса. Кои са те? Каква е тяхната репутация? И как смяташ да се справи с тях или дори да надмине?

Това е съвсем различна игра, когато сте с шоуто. Вие вече не се конкурират с колеги за рейз – можете да започнете борят с други собственици на бизнес за парче от пазара. Знаейки, които сте срещу ви помага да бъдат по-продуктивни и по-добра подготовка за деня на състезанието.

3. готови да тече различна раса всеки един ден ли сте?
Някои дни това е 50-метров пробив, други дни е 10K пъхтене. Трябва да се движи с различна скорост за всеки. Winners знаят какво пистата изглежда, когато на финала е и как да се темпове. Смятате ли?

Повечето от времето, вие ще бъдете в течаща изтощителен маратон. Знаете ли, бутам по пистата, се запознаете с всеки завой преди състезанието? Знаеш ли колко време ще ви отнеме да стигнат до финала? Защото трябва да се разхожда сам, за да успее. Ако не го направите, ще тече прекалено бързо и да изгори. Или ще бъде прекалено бавно и падна зад пакет.

Свързани: Първо на маса: 4 Съвети за предприемачи да успеем в Пионери Industries

4. Какво ще направите, ако не го направи до финала?
Самоувереността и изгарящо желание за успех и двете са страхотно – но те не означава, че ще спечелим. Честно казано, вие сте повече от вероятно да се подценява конкуренцията и надценяват способностите си.

Не завърши на първо място е добре. Довършителни състезанието е, което има значение, след като всички. Но не може да завърши състезанието, ако не знаете какво завършващият прилича. Как определяте успех? Смятате ли да стигнат до финала, когато ви удари един милион долара приходи – или един милиард? Или той всъщност е щафета, където довършителни средства, излизащи с изкупуване?

Дори ако знаете какво ви финалната линия изглежда, че не може да го достигне. Бъдете готови с план за периода след състезание, без значение какво се случва.

5. Какво ще направите, ако спечелите?
Да речем, че сте напълно сигурни, че може да работи това състезание и да го завърши. Как бихте се справят успех?

Готови ли сте за това как успех ще промени живота ви и начина, по който хората възприемат ли? Ще бъдете ли наред с тези промени? Ще бъдеш ли готов да тече още по-висок профил състезание следващия път, когато започнете бизнес? А можете ли да седнете и се накисва в победата за минутка?

Не забравяйте да се наслаждавате на пътуването
Твърде много кандидат-предприемачи се влюби в идеята за спечелване на златен медал. Действителните предприемачите разбират важността на правилната техника, климатик и издръжливост. Вие не може да завърши маратон или спечели медал без стоманен решителност.

Разбира се, че може да работи състезание без да стигнат до финала. В качеството си на конкурент е много по-вълнуващо – и възнаграждаване – от това да зрител. Но без значение от резултата, не забравяйте да се насладите на самото състезание.