Стоплящи емоции за необвързани

1
Добави коментар
vitoshanews
vitoshanews

Стоплящи емоции за необвързани

Годината започна вълнуващо за почитателите на събитията за необвързани. За 164 участници, които се събраха в клуб „Грамофон“, снежното парти за необвързани, организирано от Club R, беше повод за приятни емоции и, да се надяваме, значими нови запознанства

На входа всеки участник получи по талисманче със „зимна“ дума – кънки, сняг, снежен човек… Една от възможностите на вечерта беше да намериш човек от другия пол, който има талисман със същата дума. Всички двойки, които успяха да направят това, получиха по безплатен шот на бара.
Ниските януарски температури засилиха усещането за „снежно“ парти, като атмосферата беше подкрепена от белия дрескод. Голяма част от посетителите на партито бяха съобразили облеклото си с това изискване, а тези, които бяха пропуснали, получаваха сребрист празничен гирлянд на входа, с който да се впишат в обстановката.

Водещият Олег отново поддържаше градуса на настроението висок със забавните си игри за запознанства и конкурси по танци, а негови помощнички бяха двете усмихнати „снежанки“. Проведоха се общо четири минимачмейкинг срещи измежду хора, които предварително са изпратили на организаторите попълнен тест за партньорски рейтинг. Минимачмейкинг срещите са умален модел на големия проект мачмейкинг, който Club R стартира преди около две години.
Освен игрите по групи, които се определяха от цвета на гривничките, на случаен принцип се провеждаха и мини бързи срещи, на които хората имаха възможност за няколко минути да проведат своята първа среща.

На входа всеки участник беше насърчен да си изтегли късметче. Това, на което попаднахме ние, беше „Ще срещнеш голямата си любов скоро“. Стискаме си палци! Ако това обаче не се случи в близките 3 седмици, се подготвяме да посетим и следващото парти на Club R на 11 февруари на тема ВИНЕциански карнавал.

Снимки: Петя Митрева от 8th Colour