Предопределеност и характеристики за родените на 20 януари

1
Добави коментар

20 януари

Градивен, чувствителен и интуитивен човек с жизнено въображение и интелект, белязани едновременно от субективизъм и оригиналност. Личност с отворен и добро­на­мерен характер, чието лично мнение и душевност се основават на собствени на­блю­­дения, интуиция и анализ на заобикалящия свят.

Отличава се с тактичност и усет за мярка, с общителност и стремеж към разбирателство и уют. И тя, както и човекът, роден под знака на 2-ката е активна повече в духовната, отколкото във физи­чес­ката и материалната сфера. Способна е да трупа познания, цени образоваността и об­ра­зо­ванието. Силно привързана е към природата, дома, семейството и приятелите си.

В сферата на чувствата този тип личност е прагматичен романтик и знае как да при­влече любовта. В интимната връзка търси партньор, с когото да има инте­лек­ту­ал­на общност на целите и интересите, който да й бъде опора и да й придава повече уве­ре­ност в себе си. Често пренебрегва близките и семейството си в името на възвишени идеали.

Това е творчески тип личност, надарен с артистични заложби, естетичен вкус и вът­решно богатство. Стреми се към спокойствие, мир и хармония. По природа е до­бро­намерена, честна, щедра, грижовна, музикална и услужлива. Притежава друже­люб­на и емоционална натура. Има чувство за хумор и използва иронията като оръ­жие, но невинаги разбира от шега. Общителна, убедителна и настоятелна, винаги е готова за сътрудничество и съвместна дейност.

Представителят на тази дата умее да изслушва и да разбира чуждите проблеми, както и обича да се харесва на другите. Той е щедър и честен човек, който рядко про­ща­ва грешките. Обикновено е сдържан и споделя съкровените си мисли само с най-близ­ките. Мотивира се от желанието да направи света по-добър, а в очите на окол­ни­те изглежда мечтател или чудак.

В делови и професионален план родените на 20-ти януари са физически и мо­рално устойчиви и почти винаги стигат до успех. Притежават умения или възможности за успешна реализация в области като дребен бизнес, обществени контакти, медии, образование, медицина, изобразителни и сценични изкуства и др. Подходящи са за ра­бота и в сферата на политиката, на недвижимите имоти и правото, където вни­ма­нието им към детайлите ще бъде оценено.

Негативни страни: Крехко нервно равновесие, прекомерно честолюбие. Раздвоения, непрактичност, неувереност в себе си. Тревожност, нетърпение, променливи настро­е­ни­я. Липса на достатъчно енергия, за да устрои живота си по собствен начин.

В здравословен аспект са възможни проблеми, свързани с черен дроб, хипер­тония, страх от паяци.

Родени на този ден: Федерико Фелини (1920 г.) – итал. кинорежисьор;  Хачо Бояд­жи­ев (1932 г.) – бълг. ТВ режисьор; Йордан Караджов (1952 г.) – бълг. рок-певец и музикант; Лоренцо Ламас (1958 г.) – амер. киноактьор

Имен ден: Евтим, Евтимий/я (гр. “благодушен”)

Щастливи числа /за работа, хазарт и др:  2, 7, 11, 16, 20, 25

Привличане с родени на числа от всички месеци:  2, 7, 11, 16, 20, 25

Съвместимост /партньори, брак/: Телец, Дева, Козирог

Цитат от книгата : Кой си ти? 365 Рождени дати и техните астро-нумерологични профили”, 444 стр., 2012 г. Първа подобна подробна книга от този вид у нас, Франция и Русия. Полезно издание, чрез което ще разберете нещо много повече за хората, с които живеете, работите и общувате. То ще ви помогне в комуникацията и ще ви даде предимство в опознаването на човека застанал до вас. – Заявки се правят само на следните електронни адреси: [email protected] и [email protected] Тел. номер за поръчки– 066/882 016