Чудите се дали да си вземете котка? Ето ви 20 причини ДА СИ вземете космат приятел!

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

Не знаете всъщност колко много губите заради факта, че нямате котка у дома.
Ако все още не сте убедени в това, вижте следните 20 неоспорими довода!

1. На първо място, тя е красива. Само за един миг котката ви събира сто лайка повече от новата ви прическа, а за още един миг лайковете стават двеста.

2. Тапетите ви вкъщи са скучни и си търсите повод да ги смените? Котката ще ви покаже, че не само са скучни, но и никак не са устойчиви … и наистина им е време за смяна.

3. Така като се замислите, дамаската на дивана също вече ви е омръзнала, нали? Котката знае това много преди вас.

4. Най – сетне прахът от горните рафтове на секцията ви ще бъде избърсан … Е, нищо, че заедно с него ще бъдат „забърсани“ и няколко вази. Вие вече не разполагате с тапети и диван, така че сте много над материалните неща в живота си.

5. В котката има двигател. Бог я е създал така в деня, в който Адам е отишъл при него с думите: „Господи, изпадам в депресия. Имам нужда да правя нещо!“

6. А под двигателя има парно, благодарение на което краката ви никога няма да бъдат студени и то безплатно!

7. Ще се научите да пишете на компютъра си с притиснати ръце, след това с една ръка, а след това без ръце. Накрая ще усвоите писането с 5-килограмова тежест върху клавиатурата ви.

8. Все по – малко ваши снимки има в профила ви? Да, защото всичко е пълно със снимки на вашата котка.

9. Досега не сте знаели колко живот има зад хладилника ви. Тепърва от там ще излизат изгубените ви обеци, капачки от минерална вода и какви ли не още отдавна забравени неща.

10. Котката изяжда част от телефона ви? Не се притеснявайте, това че ще се чувате по – рядко с роднините си е добре дошло за вас.

11. Да слагате елхата веднъж годишно е твърде безинтересно. Вече ще имате възможност да го правите поне 5-6 пъти … на ден.

12. Не се чувствате щастливи? Сега ще усетите какво е това чувство, когато котката минава покрай любимия ви сервиз, без да събори нито една чаша.

13. Ще се научите да цените и да приемате с благодарност всякакви ласки. Като казваме всякакви, имаме предвид включително и донасянето на мъртви мишки и приятелското потъркване на космати задни части по лицето ви.

14. Всички съмнения в собствения ви кулинарен талант ще бъдат разсеяни. Котката ви винаги е готова да даде душата си за съдържанието на вашата чиния.

15. Ако някоя вечер ви се стори, че спите в прерията, не грешите. Кой скача там? Сякаш някой гони огромно стадо антилопи … Най – добре просто да се обърнете на другата страна и да продължите своя сън, а на сутринта ще оправите килима и разхвърляните вещи.

16. Нали и без друго никак не харесвахте снимката в задграничния си паспорт? На новата обезателно ще излезете по – добре, а и ще се научите къде да го държите занапред.

17. Отидете на почивка без котката си. Така не само ще си отдъхнете, но и ще изпитвате удоволствие от това, че мъчите недотам приятните си роднини, на които я оставяте.

18. В епохата на бездушните синтетични влакна, така дразнещи за кожата, вашата котка съвсем безкористно ще ви зарежда с добро количество естествена вълна във всяка стая.

19. Усещате, че губите рефлексите си и мозъкът ви започва да ви изневерява? Вземете си котка и ще се изумите от собствената си бързина, с която успявате да преместите ръката или крака си, преди да бъдат захапани или „закопчани“ с нокти от домашния ви любимец.

20. Най – накрая ще спестите пари, като се освободите от идеята да купувате скъпи сервизи и красиви чинии. Виждате, че съдът е без значение за котката ви, след като така или иначе тя изкарва храната от него и омацва целия под.

Чудите се дали да си вземете котка? Ето ви 20 причини ДА СИ вземете космат приятел! 5.00/5 (100.00%) 2 глас(а)