Няколко идеи за Св. Валентин

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

В Деня на Свети Валентин по света се продават милиарди рози и се разменят милиони поздравителни картички. Подаръкът за Свети Валентин трябва да е в червена опаковка, защото аленото е цветът на любовта. Трябва и да е сладък. Ще трогнете с кутия бонбони във формата на сърце. Вариант е да залепите червено сърчице върху опаковката или да опаковате в червена хартия на сърчица.

**Идеи за изкусителни кексчета и идеи за Св Валентин има тук:

Сладкарниците вече са заредили с вкусни сладки и кексчета, изрязани в любовната форма. Може да се намерят и малки сърцевидни тортички с ягодово желе. подаръци за свети валентин А защо да не изнедаме любимия или хората у дома с торта направена от нас специално за празника. Във формата на сърце, с много сметана и желе от ягоди или малини. Или бисквитки изрязани във формата на сърчица.

Сърцата изобилстват по витрините на магазините. В тази форма има балони, свещници, възглавнички, лампи, светещи гирлянди. С тях се украсяват букетът с цветя или бутилката вино за празника. Тази година има свежи идеи по магазините за подаръци – глинени фигурки на котета, зайчета или слонове, по двойки, като се допълват заедно да се получи едно цяло.

А на домакините, които ще приготвят торта за деня на Свети Валентин – формата на сърце, която е трудно постижима, ако не разполагаме със специална форма може да заменим с украса от от лента (дантела или метално фолио), които могат да се намерят в магазинчетата за опаковки. Тогава тортата може да бъде оформена като дар, като букет с цветя и икрасена с такава лента.

Всички рецепти от еротичната кухня са разрешени на Свети Валентин.

Рецепти за Деня на влюбените, включват съставки, които с веществата и ароматите си действат като афродизиаци храни афродизиаци са – червено вино, канела, ягоди (ягоди, сметана и шампанско), кафе, черен шоколад. Подходящи са и всички ядки и сушени плодове с богатото си съдържание на минерали. Лукът, както и стридите и повечето морски дарове са изключително богати на цинк – най-активния минерал, когато става дума за потентност.  подаръци за свети валентин Високобелтъчните храни като яйца, сметана и червени меса също влизат в списъка. Любопиотно, но лещата е продукт с най-високо съдържание на естествен растителен естроген. и т.н. – все неща, които не биха имали ефект, ако я няма най-важната съставка – молекулата любов.

Ето още една идея: Шоколадови бонбони Кама Сутра – Бонбоните Кама шастра представляват композиция от шоколадови фигурки в поза „Кама сутра“ сътворени от бял, млечен и натурален шоколад. Можете да ги комбинирате с еротично бельо, вибратор или белезници и романтично да изненадате вашата половинка!