Конкурс за таланти

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Соня мразеше всички телевизионни формати за таланти. Тя не можеше да понася подлите съдии – самозаблудени певци и звезди – оплакванията зад кулисите и всичко това уловено от камера, разбира се.
Но сега тя си помисли за перфектния протест. Яви на прослушване с много други в шоу за таланти. Участието щеше да е напрегнато, дори това да беше проект на една от не особено големите телевизии в България. Все пак това си беше голям шанс, особено за Соня.
Анелия Е. бе водеща на шоуто, известна с гадното си поведение и с това,че може да накара повечето участници да се разплачат. Тя беше около тридесетте, облечена в бизнес костюм, винаги усмихната пред камерите и разкриваща достатъчно от себе си за да се появява във вестниците, което правеше татковците гледали шоуто щастливи, а майките да ревнуват.
Соня се беше сетила за идеалният начин да си отмъсти на г-ца Превзетост, която бе захранена със сребърна лъжица още от раждането си.
Бе чакала цял ден да дойде нейния ред за да се качи на сцената.
Залата беще препълнена и всички ръкопляскаха,както Анелия беше наредила.Човек от екипа извика Соня.Най-накрая беше дошъл нейния ред.
-Здравейте – започна Анелия – мила, както винаги. – Как се казваш?
-Аз съм Соня.
-Здравей, Соня. Какво ще ни покажеш днес?
-Ще представя магическо шоу и ще се нуждая от помощта ти.
Анелия се намръщи. Това беше необичайно. Но публиката избухна в аплодисменти и тя за пръв път се почувства притисната в ъгъла.
-Трябва ли да й помагам?-попита водещата.
Публиката избухна в аплодисменти както винаги.
Анелия заобиколи съдийската маса и се качи на сцената. Соня кимна и музиката започна да свири. Тя затанцува около Анелия с един от нейните дълги шалове и завърза китките на водещата.
Дори и да беше изплашена,Анелия не го показваше. Тя остави Соня да завърже още един шал на главата й, дори така да не виждаше нищо.В тъмнината усети друг шал около глезените си.Сега тя беше завързана и нямаше никакъв контрол.Искаше да каже на екипа да я отвърже,но Соня бързо завърза още един шал около устата й. Сега Анелия беше в капан и ще остане така докато Соня не я пусне.
Зрителите бяха стъписани, настъпи пълна тишина. Всички се чудеха какво ще се случи .Зрителите пред телевизорите бяха настръхнали в очакване какво следва.Очакваха магията,която ще се случи с тяхната любима звезда!…
Соня заведе Анелия до съдийската маса и се обърна към тълпата:
-Дами и господа,тази жена както и това шоу представляват всичко, което не е наред с тази страна днес! Това шоу пикае на истинския талант, който съществува и се подиграва с него. Днес смятам да върна услугата-възнамерявам да се изпикая върху шоуто и върху вашата красива водеща!!!
В стаята на горния етаж,член на екипа търсеше продуцента за да спре излъчването,но него го нямаше.Той не можеше да вземе решение как да постъпи и замръзна на място,като остави камерите да работят.
Соня се усмихваше,изумена колко добре върви всичко засега. Тя се обърна към Анелия,с болки в пикочния си мехур,очаквайки този момент от часове.Откри, че не беше ядосана вече, всъщност щеше да изложи и себе си пред всички,но тайно гъделичкаше фантазиите си на ексхибиционист.
Пресегна и разкопча панталона на Анелия. Водещата се опита да изпищи и да се измъркне,но беше завързана здраво . Можеше само да лежи докато панталона и беше смъкнат.Всички щяха да видят малките й, бели бикини. Тя знаеше,че не бива да ги носи, но не предполагаше, че това ще се случи.
Започна да се бунтува отвътре, вагината й щеше да се покаже по телевизията. Искаше да потъне в земята. Защо не спираха това? После си спомни…
Беше наредила на екипа никога да не прекъсват предаването, защото всичко е планирано до последния детайл. Те бяха толкова изплашени от нея и решиха, че това е една от нейните шокови тактики за увеличаване на рейтинга.
Соня се отдръпна. Не беше планирала да оближе клитора на Анелия, но обръснатата кожа я привличаше и не можеше да се контролира. Тя напъха пръста си между бедрата й. Путката на Анелия беше мокра. Сигурно някъде дълбоко в себе си тя се наслаждаваше на случващото се…?!
Анелия лежеше, дишайки спокойно.Спомни си,че предния ден беше казала на някого,че има нужда от нова идея,нещо вълнуващо. Дали пък не бе точно това? Или е съвпадение и това е само част от отмъщението на някой състезател или пък конкурент, който й бе платил?!…
Соня заобиколи масата и разкъса ризата на Анелия,а копчетата се разхвърчаха. Гърдите й бяха за пръв път едно към едно на показ. Бяха прелестни – малки,но стегнати и с добре оформени стърчащи зърна,което караше Соня да иска да ги захапе и да се заиграе с тях. Беше й трудно да се съсредоточи. Но осъзна, че ако не свърши с това сега,тя ще бъде подмокрената,а не водещата.
Качвайки се на масата,Соня махна шала от устата на Анелия и я целуна.За нейна изненада целувката беше споделена.Езиците им се преплетоха за момент преди Соня да се отдръпне. Тя вдигна полата си-беше без бикини отдолу. Публиката ахна и замълча, твърде шокирана от това, което вижда!…
В кабината на екипа все още бяха като замръзнали. Не знаеха какво да правят и просто гледаха на монитора как Соня се събува, а котето й е над лицето на водещата. Имаше пауза за миг. Концентрацията на лицето й беше видима докато свиваше коремните си мускули.
-Какво..?-се опита да попита Анелия .
Не можа да се каже нищо повече. Порой от гореща пикня се приземи в устата си, карайки я да не може да се понася. Трябваше да преглътне за да се избегне задушаване, а вкуса на урина пълнеше устата и носа й.
Соня откри, че се смее. Никога не бе и мечтала, че ще бъде в състояние да стигне толкова далеч.
Погледна нагоре. Зрителите бяха на крака с бурни овации.
Тя се изправи на крака, разтръска ханша си, така че останалата урина да се разлее по тялото на Анелия. Когато свърши, коленичи с задник директно върху лицето на водещата.
-Оближи ми задника ! -извика тя. -Покажи на света това, в което си най-добра!
Анелия не знаеше какво да прави.Беше в плен на тази луда жена. Някакси по инерция протегна езика си, без да знае какво да очаква. За нейна изненада тя с ужас откри, че се наслаждава на това, след като бе прекарала години в железен самоконтрол, като казва на другите какво да правят. Беше освежаващо за нея някой друг да контролира ситуацията, без да мисли за последствията.
Тя облиза кожата, която усещаше,но не можеше да види. Усещаше набръчкания анус да се бута върху езика й. Можеше да лиже ануса и да усеща мократа й путка върху брадичката си. Едната ръка на Соня беше върху Анелия,а с другата галеше клитора си. Против волята си, тя изстена. Това беше просто твърде хубаво усещане за да му устои.
Соня запази позата си, искаше да види точно колко време може да се издържи така. Езикът в дупето й беше невероятен и караше клитора й да пулсира в екстаз. Тя регулира ханша си, така че да може да търка клитора си в брадичката на Анелия и да мастурбира.
Сложи пръста си между краката на водещата и го пъхна в путката й. Соня облиза сладко пръста си пред всички за да видят, че има страхотен вкус и мирис. Някой скочи на сцената и се опита да освободи Анелия, но тя само разкрачи краката си, без да се опита да избяга. Сега Соня виждаше по-добре котето й и прокара пръсти през влагата на Анелия чак до дупето й.
Водещата извика от екстаз, когато усети пръста й вътре в ануса си и оргазма я разтърси. Винаги е имала слабост към ануса си и обичаше да си играят с него, а сега тя беше на сцената, свършвайки пред очите на хиляди хора.
Соня се търкаше по-силно и по-бързо, а нейните пръсти още усещаха спазмите в ануса на Анелия. Усещаше наближаващия оргазъм и секунди по-късно той я разтърси. Тя извика, неспособна да остане права, и се свлече върху лицето на водещата. Усещаше езика й все още около ануса си, след което се отдръпна.
След като свърши се изправи като леко се поклащаше. Човекът от публиката, който се качи на сцената, я погледна предпазливо, отвърза окончателно Анелия и после се върна на мястото си.
Водещата се изправи и дръпна превръзката от очите си. Тя скръсти ръце на гърдите си, чувствайки голотата си. Обърна се към Соня, гледайки я така, сякаш я вижда за пръв път:
-Соня?-каза тя високо.
Перверзницата-ексхибиционистка погледна към нея, готова за експлозия.
-ПРЕМИНАВАШ В СЛЕДВАЩИЯ КРЪГ!!!…