“Ултра-смартфонът“ LG V10 идва и в България

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

LG V10, най-новият смартфон от LG Electronics (LG), разработен с максимална креативност, ще бъде достъпен за потребителите и в България през втората половина на този месец.

Първият смартфон на LG от V серията е създаден да осигури на днешните потребители богато мултимедийно изживяване. За да направи гледането и създаването на мултимедия възможно най-лесно и безпрепятствено, LG V10 предлага отличителни нови функции като например втори екран, двойна предна камера и ръчен режим на видео заснемане. Притежавайки типичната за LG сменяема батерия (3,000mAh) и слот за microSD карта, LG V10 има характеристиките да бъде първия смартфон, който отговаря на изискванията на компанията SanDisk за изключителни възможности за генериране на снимки и изображения“ (Extreme Photo-Imaging Capabilities (EPIC), чрез които тя отличава високите способности на смартфоните при снимането и видео заснемането.

Както при всеки смартфон от висок клас и тук качеството на звука е било ключов приоритет. V10 изпълнява HD музика на 32-битовите Hi-Fi DAC тонколони, произведени от ESS Technology, които за първи път се поставят в мобилно устройство. Смартфонът постига това чрез семплиране на файловете със стандартна разделителна способност в 32-битов Hi-Fi формат. Слушалките Quad Beat 3 сe продават заедно с телефона и са разработени в партньорство с AKG Acoustics, европейски производител на висок клас слушалки, микрофони и аудиосистеми за професионално ползване. С последната версия на слушалките LG Quad Beat, притежателите на V10 могат да се наслаждават на по-плътни ниски тонове и по-ясен звук от високия спектър.

Коментари

comments