Новини за недвижими имоти :: Колко струва вашия недвижим имот?

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

 Семинарът се базира основно на подхода на преразглеждане на оценката на недвижими имоти в теоретични и практически план в начина на тълкуване на прилагането на Закона за оценка на стойностите на имотите.

 

Семинар за оценка на недвижими имоти – практическото прилагане на нов Закон за примери, организирани от Хърватския институт по финанси (HIF) ще се проведе на четвъртък, 17 септември 2015 г. в Загреб, като се започне в 8:30 часа. От лекции магистър Желко Uhlíř, заместник-министър, проф. Ph. D .. Joseph Tice и Бранимир Мамо, маг. управление на земите включва важни сегменти:

 

Какви са целите на приемането на Закона за оценка на стойностите на имотите?

Какви са задачите и състава на комисията за оценка?

Какви са отговорностите на окръзи и градове?

Какви са сроковете за създаване на атестационни комисии, стартирането на административна и техническа помощ, които са задължения на нотариусите?

Какви са използвани за оценка на имот по силата на новия закон методи?

Какви са характеристиките на референтния метод (метод на прилагане на корекционните коефициенти, метод индекс hedoničkih, методът на повторни продажби)?

Какви са характеристиките на методите за приходите?

Как да използваме метода на цената на оценката?

Един прогнозна стойност на имота в практиката (пазар, ипотечни, обезпечени, използване, ликвидация)?

Как да ценим земята?

Какви са основните характеристики на база данни за продажната цена?

Как да се използват специални методи за оценка на имот (право на строеж, право на преминаване, сервитутни линии, жилища или за правото на плодоползване, пресичане на границите, площта за обществено ползване, оценката на обезщетение за отчуждаване)?

Каква е оценката за съвместимост в Хърватия с международната практика?

Научете как да се направи оценка на стойността на недвижимите имоти в конкретни примери в практиката!

Заявка за участие могат да се срещнат на интернет страницата на Института за хърватския финансите www.hif.hr или изпращане на лична информация на [email protected]~~V (име, фирма, телефон и адрес) и телефона 4677 548 или 548-ма 091/4677

Семинарът се базира основно на подхода на преразглеждане на оценката на недвижими имоти в теоретични и практически план в начина на тълкуване на прилагането на Закона за оценка на стойностите на имотите. Особен акцент в презентацията ще бъде поставен върху анализа на оценката на недвижими имоти с всички практически подробности за неговото прилагане. Първата част ще обясни целите на приемането на Закона за оценка на стойностите на имотите, определи информационната система на пазара на имоти, за да обясни на задачите и състава на комисията за оценка, се определят задълженията на окръзите и градовете, и обяснява законово определени методи на оценяване. Във втората част се посочва и други методи за оценка на недвижими имоти и технически подробности, свързани с използването на определени методи и методологически въпроси за оценка на недвижими имоти.

 

Третата част представя подробен преглед на въвеждането на база данни от недвижими имоти цена и източници за получаване на данни за недвижими имоти, както и съдържанието на събирането на продажна цена. Ще бъдат разгледани конкретни начини оценка на недвижими имоти, където участниците виждат бетон процес на оценка на недвижими имоти конкретен пример от практиката.