Дейвид Ганди отново е свободен мъж

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

Моделът се раздели с дългогодишната си приятелка Моли Кинг.

Дейвид Ганди сложи за пореден път край на връзката си с Моли Кинг.

Според слуховете, една от най-обичаните британски звездни двойки се е разделила, заради нежеланието на певицата да създаде семейство с най-известния мъж-модел в света.

Вестник Sun твърди, че красавецът Дейвид, който излизаше почти пет години с блондинката, се е уморил от нейните откази да му роди дете. Според слуховете 35-годишният Ганди бил готов да стане семеен мъж, но 28-годишната Моли искала да гради кариера.

Други източници твърдят точно обратното, че Кинг се надявала на предложение за брак от години, но така и не получавала такова от Ганди.

Красивата двойка се появи за първи път заедно през април 2011 г. Двамата са се разделяли на два пъти за последните пет години. Малко след една от разделите им, любимият модел на Dolce &Gabbana призна, че манията му за съвършенство прави взаимоотношенията му трудни.

В интервю за мъжкото списание Health, Дейвид каза: „Моят перфекционизъм може да бъде труден за понасяне. Бившата ми приятелка се бореше да ме убеди, че нещата невинаги трябва да са перфектни. Невероятно трудно е да се живее с мен.“

Източник: tialoto.bg