Идеи за Свети Валентин

1
Добави коментар

Този празник е малко странен, ако се замислим за идеята му. Защо точно на 14 февруари трябва да показваме на момичето до нас колко я обичаме?

Но това е твърде философски въпрос, като се има предвид, че празникът вече е навлязъл у нас и едва ли има някой, който не го празнува по никакъв начин. Като пренебрегнем за малко онези, които предпочитат един друг светец – Трифон Зарезан, – ще се опитаме да се подготвим за деня на влюбените.

По всяка вероятност тя очаква нещо. Без значение дали сте заедно отскоро или не, на този ден тя очаква поне малък жест, подаръче, вечеря и т.н. Дори тя самата да не смята, че трябва да се празнува подобен празник, самият факт, че се очаква да й подариш нещо, вече е достатъчен. Само си представи, ако приятелката ти не е получила подарък за Свети Валентин и на 15 февруари се събере със свои приятелки, които разказват какво са получили за празника. Това е една голяма черна точка за теб. подаръци за свети валентин

С една дума подарък е добре да има. Ако искаш да натрупаш червени точки, можеш да организираш и празнуването. За тази цел обаче трябва да се подготвиш отрано – всички резервират маси по заведения и т.н. за тази дата. Така че, ако ще я водиш на вечеря, на кино, театър и т.н., време е да избереш къде и да направиш необходимите резервации. Ако си решил да я водиш някъде извън града, също трябва навреме да се запасиш с билети.

Подаръкът – Покрай Свети Валентин дори в кварталния супермаркет можеш да намериш повече сувенири, отколкото са разхвърляните по пода на стаята ти чорапи. Включително тези под леглото и зад шкафовете.

Сувенирът е добър подарък в два случая: ако не можеш да измислиш нищо друго и ако въпросният предмет има символичен смисъл за човека, на когото ще го подариш. Във всички останали случаи по-добре стой далеч от фигурките на целуващи се двойки, декоративните сърчица и т.н. – рискуваш дамата просто да прибере подаръка в някой шкаф и да забрави за него. От списъка на сувенирите все пак трябва да изключим предметите, които имат някакво практическо приложение – чаши например. Чашата със сърчица не влиза в списъка на безполезните подаръци.

Има обаче жени, които при никакви обстоятелства няма да се зарадват на нещо червено, плюшено или със сърце. Затова трябва да познаваш поне малко вкуса на въпросното момиче.

Като стана дума за плюшени играчки, те също са добро спасение. За подобен празник даже са много добра идея, стига, както казахме, жената да обича такива неща. Как да разбереш? Дори и да сте отскоро заедно, лесно можеш да кажеш дали една жена си пада по романтични подаръчета тип малко плюшено слонче или предпочита да й подариш пръстен с череп. Вгледай се в облеклото й, в предметите около нея, в бижутата й – би трябвало тези неща да ти дадат някаква представа.

Бижутата също са добър вариант за подарък, макар че ако са прекалено скъпи, са твърде задължаващи. Най-лесно ще ти е, ако момичето носи, поне отвреме навреме, бижута, които не са от благороден метал. Така едновременно можеш да измислиш нещо оригинално и да не изскочиш с прекалено скъп подарък. Разбира се, златото и среброто си остават вариант, всичко е до парите, които можеш да отделиш, и до нивото на връзката – ако ходите от две седмици, бижуто не е добра идея, защото има голяма вероятност да не уцелиш вкуса й.

Друг подарък, който влиза в клишираните представи за Свети Валентин, е бельото. За него важат правилата за бижутата – не е подходящо за прекалено ранен етап във връзката. подаръци за свети валентин

Шоколадът също е запазена марка във всичките му варианти, най-вече красиво опакованите бонбони и шоколади.

Един от най-добрите подаръци е приятното прекарване, съчетано с изненадата. Затова обаче, както стана дума, трябва предварителна подготовка. Разбира се, не е задължително да ходите някъде, можеш спокойно да организираш вечер у вас, ако имаш възможност. Приготви/купи нещо за ядене, не забравяй задължителното червено вино (все пак трябва да отбележим и българския празник), музиката, романтичната атмосфера и тя би трябвало да остане доста приятно изненадана. Празнуването в домашна обстановка има едно съществено предимство – когато вечерта навлезе в горещата си фаза, пътят до леглото е доста по-кратък, отколкото ако сте навън. И все пак всичко зависи от нейния и твоя вкус, както и от фантазията ти, ако си решил ти да организираш нещата.

Ето още една идея: Шоколадови бонбони Кама Сутра – Бонбоните Кама шастра представляват композиция от шоколадови фигурки в поза „Кама сутра“ сътворени от бял, млечен и натурален шоколад. Можете да ги комбинирате с еротично бельо, вибратор или белезници и романтично да изненадате вашата половинка!

Like this:

Like Loading…

Related