Истината за скритите WiFi камери New

1
Добави коментар
georgi1337
georgi1337

Скритата камера еволюира от заплетена бъркотия от кабели към високо техническо джаджа, която може да е достъпна от целия свят в реално време. Научете възможностите и ограниченията на WiFi шпионски камери, които се продават, така че да направите информирано решение.

 

Видове WiFi Скрити камери

Не всички WiFi камери са еднакви. Има леки вариации между привидно еднакви системи, които няма как да опознаете, докато не купите една и да я използвате.

 

WiFi Скрити камери със записване в компютър (PCR)

Най-често срещаният тип на WiFi са скрити камери без никакво предвидено място за съхранение на записа. Въпреки че можете да гледате видеото на живо от разстояние, на компютър с работещ софтуер в същата мрежа като камерата или дистанционно е необходимо за предаване на видео кадрите. Компютърът може да бъде извън или в локалната мрежа (най-лесният), също и на по- отдалечено място с достъп до интернет (по-трудно).

 

WiFi Скрити камери с възможност за запис (OBR)

Следващият вид WiFi поддръжка за шпионски камери е хибриден дизайн, състоящ се от всичко- в- едно или запис от скритата камера на микро SD карта, комбинирана с WiFi интерфейс, който ви позволява да влезете в системата и да видите видеото на живо, но няма да ви позволи да гледате записаното видео дистанционно. За да гледате вашите записи трябва да извадите микро SD картата от камерата и да използвате вашия компютър, за да видите файловете.

 

WiFi Скрити камери с възможност за съхранение на записа и гледане на записа (OBRP)

Системите за OBRP са нашите любими и клиентите са склонни да оценят лекотата на използване и пълната функционалност.

Разбира се, със системите на OBRP можете да получите най-доброто от двата свята, на живо да гледате и дистанционно да възпроизвеждате записаните видео файлове. Всички наши системи са с вградени устройства за активиране на записа при движение с допълнителен сигнал за уведомление.

Преценете кой от видовете ще е подходящ за вашия случай и разгледайте в мрежата многобройните предложения. Най- удачно е да се спрете на многофункционалните артикули, но това е свързано и с повече разходи. Преценете дали поводът си заслужава инвестицията и тогава пазарувайте. Например можем да ви препоръчаме тази камера, кяото има възможност за нощно виждане: http://www.spy-secrets.com/bg/nachalo/mini-kam%D0%B5ri/mini-kam%D0%B5ra-mc91ap36-noshtno-vizhdan%D0%B5-audiospysec.html

Всички устройства са с гаранция и подробно упътване за монтаж и употреба.