Здравословните био продукти Bioitalia скоро и в България – в Био магазин Bio Drink

1
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Bioitalia е водеща италианска компания, основана през 1994 год. Продуктите й са плод на средиземноморските традиции в храненето и са произведени по начин, щадящ природата – с по-простички съставки, но по мъдър начин! Здравословните био продукти Bioitalia са с високо съдържание на антиоксиданти и полезни хранителни вещества, а и много вкусни.

Ето какво включва продуктовата гама на Bioitalia, която много скоро ще можете да намерите в онлайн магазин Bio Drink:

био плодови и зеленчукови 100% натурални сокове био плодови смутита / пюрета био консервирани бобови растения био сушени бобови растения био паста от твърда пшеница (semolina) био БЕЗГЛУТЕНОВА паста от царевично брашно, оризово брашно, брашно от елда, брашно от киноа био паста от пълнозърнесто брашно био брашно

Bioitalia вярва в каузата на био производството и благодарение на комбинацията от напредналите производствени технологии и развитието на био земеделието успява да произведе висококачествени хранителни продукти, които намират място на трапезата на семейства от почти всички европейски страни.

Bioitalia е био сертифициран производител, който държи изключително много на суровините, които преработва. Всички суровини, използвани за производството на нейните продукти са плод на био сертифицирани фермерски плантации, а целият процес, от отглеждането на био плодовете, зеленчуците и семената, до готовия продукт е подложен на постоянен контрол и наблюдение. Вече повече от 20 год. Bioitalia произвежда единствено и само био продукти въпреки сериозните разходи за този тип производство, защото вярва, че това е правилната инвестиция в нас и в нашите деца!

Консумацията на био продукти поражда ползи за развитието и растежа на детския организъм, тъй като био продуктите се отличават с високо съдържание на антиоксиданти и полезни хранителни вещества. Био продуктите не са само по-здравословни, те са и по-вкусни! Вкусът им не е повлиян от употребата на пестицидите и химическите вещества, използвани при конвенционалното земеделие.

Опитайте продуктите на Bioitalia! Инвестицията си струва!