Марая Кери се сгоди за милиардер | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Марая Кери се сгоди за милиардер
Датата на третия брак на поп-дивата все още не е определена

22 Януари 2016 09:55
0

принтирай

|

текст

Американската поп-певица Марая Кери се сгоди за австралийския милиардер Джеймс Пакър – съобщи светското издание TMZ.

Пакър поканил своята любима, с която са от юни 2015, на романтична вечеря в луксозния ресторант Eleven Madison Park в Ню Йорк. Но без тя да знае поканил и най-близките й приятели. Когато те се появили в салона на ресторанта, Пакър станал, коленичил до Марая и й направил предложение, подарявайки й масивен платинен пръстен с диамант. 

Двамата се започнали само два месеца, след като Марая Кери се раздели с втория си мъж Ник Кенън – баща на двете й деца. Първият й съпруг бе собственикът на няколко звукозаписни компании Тоно Мотола, но бракът й продължи кратко до 1998 г.

Пакър също има зад гърба си два брака и три деца. Според класацията на Forbes той има лично богатство от $4.5 млрд. Той е на 48 г- – с три години по-стар от Марая.

Марая Кери е носител на пет награди „Grammy“, нейните албуми са продадени в тираж от 200 млн., през 1998 г. определена за изпълнителтката с най-много продажи за десетилетието, а през 2000 – за комерсиално най-успешната изпълнителка на хилядолетието на церемония на World Music Awards.