Александър Томов стана баща на 62 години :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

Доскорошният бос на ЦСКА и евроляв политик Александър Томов-Лупи стана баща на 62 години. Неговата жена, 30 години по-младата Калина Кръстева, му роди син. Детето ще носи името на татко си – Александър, пише столичен седмичник, цитиран от Блиц.

 

Рожбата на Томов дошла в дните около настъпването на новата година. Професорът по макроикономика бил на седмото небе от щастие и с голяма любов се върнал към позабравените си бащински задължения, довериха от обкръжението му. В момента Лупи временно е оставил на заден план политическите си ангажименти, за да помага у дома в грижите за новородения Сашко. Партията в момента се ръководела от Димитър Митев, досегашен шеф на евролевия комсомол и кум на Сашо и Калина.

 

Вече скъсалият с ергенските права и свободи Лупи влязъл в ролята на баща на повикване и изпълнявал всяка нужда или каприз на съпругата си, за да може тя да гледа в пълно спокойствие сина им.

 

„Чакам времето, когато ще почне да бърка пюрета и да сменя памперси, тогава ще го видим“, бъзикали се зевзеци от партията на Томов, който за последно е дундуркал бебета преди около три десетилетия.

 

Преди Калина Сашо Апашо беше женен за рускинята Лена, която се явява и първата му голяма любов от студентските години в Ленинград. От нея Томов има две щерки, които са горе-долу на годините на сегашната му булка.

 

Лупи и комсомолката Калина са пресни младоженци. По-рано миналата година минали под венчило, след като се разбрало, че ще имат дете. Сватбата в село Студена, където е имението на Сашо Апашо, се пазела в строга тайна. Любовта им датира още от преди седем-осем години, когато още като студентка Калина паднала в плен на професорския чар на Томов.