Усвояване на допълнителни помещения

2
Добави коментар
sandi6357
sandi6357

Усвояване на балкони, тавани и други помещения-повече  уют и простор

Усвояването на допълнителни помещения е модерен и удобен начин да разширите и преобразите дома си. Вече не просто остъклявате балкона, вече има редица възможности чрез които, го усвоявате към кухненското или друго помещение, превръщате го в лятна, кухня или дори в работен кът.

Възможностите  са много. Може да разширите спалнята с прилежащия й балкон. Ако имате красива гледка поставете, френски прозорец на  балкон, така ще увеличите визуално пространството още повече.

 

Друг вариант за използване на балкон е да го превърнете в малък работен кът. В този случай може да избегнете премахването на прозореца и вратата, а само да моделирате самия балкон, като го  затворите.

 

 

 

Друга възможност за усвояване на балкона е да го превърнете в малка детска стая. Е този случай необходимо изграждане и затваря не балкона и поставяне на прозорец, както и реконструиране на прехода.

 

Най-често срещания вариант за използването, площта на балкона е превръщането му в кухня или в част от нея. Това е много удобно от една страна за справяне с миризмите  и  от друга  придобиване по голям простор в трапезарията. от друга страна в този вариант трябва да се съобразите с ВиК и ел. инсталацията или да я препроектирате.

 

 

 

 

 

 

При усвояването на таванско помещение възможностите  също са много. От създаване на гостна, детска стая ,библиотека, работна стая, американски гардероб, та дори и до баня.

               

 

Радваме се ако сме помогнали с идеи за вашия дом. Ако решите да се доверите на нашите професионалисти за варианти, безплатен оглед и оферта

свържете се с нас

 

Related