КАК ДА НОСИМ ?! Асиметрична туника – пътеводител в модерната макси мода

1
Добави коментар
cvetikari
cvetikari

КАК ДА НОСИМ ?! Асиметрична туника – пътеводител в модерната макси мода

 

 

КАК ДА НОСИМ ?!  Асиметрична туника – пътеводител в модерната макси мода
Модерни и стилни туники в макси размери.

Ако търсите интересен начин да разнообразите външния си вид зимно и следпразнично, то значи е време да погледнете към туниките. За пореден път! Носенето им обаче изисква доза внимание и добри комбинации с тях.

 

Свобода и удобство – това е усещането, когато носим асиметрични туники. Но за да бъде визията ни перфектна , добре би било да залагaме не само на удобството, но и на правилната комбинация.
Като всеки свободен модел, който стои широко  и туниката е добре да бъде комбинирана с вталена долна част като клин или панталон тип „цигара“.

Туниката е подходяща дреха за повечето момичета и жени с по-едри фигури. И е задължителна покупка за всеки сезон и за всеки гардероб. На българския пазар има изобилие от различни форми, модели и цветове туники. Някои са решени в по-спортен други в по-елегантен стил. Е Важното е да изберете модела, който пасва най-добре на вашия уникален стил и излъчване.

 

Моделите на SIRENA plus са уникални и различни със силно изразена асиметричност и типичната за марката идентичност. Подходящи са да се носят с дънки и асиметрично манто или кожено яке. Преди всичко най-важната тенденция, която никога няма да излезе от мода е – всяка дреха да се носи със самочувствие и увереност !!!

Давайте момичета, вие сте ! Споделете какъв е любимия ви тип туники и как ги комбинирате. Отговорите ви очакваме в коментарите или на [email protected] 

Ако статията ви е харесала, споделете с вашите приятели чрез бутоните !