Дебелариум Мефисто

1
Добави коментар

Има поговорка, че във всяка слаба жена се крие една дебеланка. Същото, би трябвало да  се отнася и за мъжете. „Дебеланковците” излизат наяве под въздействието на различни фактори, които от наблюденията в „Дебелариум Мефисто”, се разграничават, както следва:

Физиологични фактори сързани с тежки заболявания- метаболитни и други заболявания, свързани с обмяната на веществата, обездвижване, вследствие болести на сърдечно-съдовата, нервната и двигателната система, напълняване след специфично медикаментозно лечение и други.

Физиологични фактори, произтичащи от естествени процеси  и леки заболявания или инциденти

– напълняване след бременност и раждане, климактериум, първоначален стадий на артрози и остеопороза, леки счупвания и други.

Социални фактори – заседнал начин на живот и професионално обездвижване, в съчетание с неправилно хранене, нездравословни навици от детството и други.  Психологични фактори – повишена интензивност на ежедневието, прекомерна отговорност в работата или към близките, стрес, нужда от закрила и други.

Генетични фактори – както при повечето болести, наследствеността е от голямо значение, но този фактор действа ефективно само в

съчетание с някой от горепосочените.

Зодиакални фактори –  макар и извън рамките на науката, статистиката на нашия център показва, че той е посещаван най-често от клиенти със зодиакален знак телец, лъв, везни и стрелец. А може би тези клиенти имат по-голям стремеж към съвършенство?

Програмата на Центъра за отслабване и активен отдих „Дебелариум Мефисто” е полезна и ефективна за всички, клиенти, които нямат тежки заболявания и основният им проблем е наднорменото тегло, предизвикано от горепосочени фактори, без първата група. Не се изисква медицинско направление от лекар.  Няма ограничение за тегло, пол и възраст. Клиентите под 18 години се приемат с придружител.

Като страничен ефект от програмата за отслабване са установени: понижаване на кръвното налягане,  намаляване на холестерола в кръвта и детоксикация, подобряване на съня и общото физическо и психологично състояние на организма.