Няколко горещи идеи за Свети Валентин

1
Добави коментар

Имате желание да внесете нещо по-нестандартно и интересно в наближаващия ден на влюбените? Тук можете да разберете няколко свежи идеи, които освен, че ще бъдат по-палави, ще внесат и разнообразие във връзката ви!

Сексуалните фантазии на хората са многообразни и от най-различно естество. Истината е, че те не могат да бъдат винаги разкрити, а какво да говорим за реализирането им. Ако наистина искате да зарадвате партньора си с нещо по-интимно и съкровено, то намерете слабото му място и използвайте фетишите, към които има влечение! А ако не се сещате за такива, горещите предложения по-долу биха ви задали посока на действие!

**Готвене и… още нещо Готвенето заедно може да бъде нещо нормално в ежедневието ви. Но изготвянето на специално “любовно” меню за вечерта, би внесло по-празнично чувство и атмосфера. Процесът при приготвянето на храна е познат на всеки, но вкарайте еротика дори и в това. Подберете луксозно бельо и добавете престилката за готвене към него. Още в началото на процеса партньорът ви ще разбере идеята на всичко това и рязко ще повиши интереса си към приготвянето на вечерята, която в крайна сметка може да се окаже забравена във фурната.

**Модно ревю Напазарувайте секси дрехи или бельо, които ще са подходящи за партньора ви. Независимо дали той е от мъжки или женски пол, накарайте го да ги облича и съблича пред вас, като с всяка една ви прави модно ревю, на което да се наслаждавате. В момента, в който дрехите свършат или станат прекалено оскъдни, всичко е във ваши ръце! “Врагът” е обезоръжен – можете да нападате! подаръци за свети валентин

**Истина или предизвикателство? Палава игра, която ще ви помогне да разберете най-дълбоките желания на партньора си и освен това ще го накара да извърши такива, каквито вие искате. Напишете на отделни листчета 5 предизвикателства – съобразете ги с вашите желания. Те могат да бъдат всякакви – от правенето на стриптийз до по-интимни действия. Написаните листчета сложете в кутия, шапка или каквото прецените за добре. Отделно си намислете 5 вълнуващи въпроса, на които партньорът ви да отговори.

Пример: “Коя е най-секси фантазията преминавала през главата ти?”; “Кое е най-необикновеното място, на което искаш да правиш секс?”

За всеки въпрос, на който партньорът ви не е дал отговор, ще трябва да си дръпне по едно листче и да изпълни предизвикателството съдържащо се в него! Тази игра може да ви накара истински да се забавлявате, а и да понаучите някои неща за половинката си, които можете да използвате и занапред.

**Обратно в гимназията Изживейте тези турбулентни и изпълнени с хормони времена, както е било в гимназията. Облечете тийнейджърските си дрехи, качете се в колата и отпътувайте за неопределено място на фона на любовна музика, която и двамата с партньора ви харесвате. Разказвайте си случки от гимназията, припомнете си спонтанния порив и необмислените действия в тази така “сладка” възраст. И… нищо чудно да се озовете на горещата задна седалка с ученическите спомени, но без дрехи!

**Палави подаръци в действие Изберете шантав подарък за половинката си! Хубаво е да се вписва в тематиката на Свети Валентин, и естествено да можете по-късно да го използвате заедно. Изборът зависи само от вас! Ако партньорът ви обича да чете, библиотеките са вашето място, където можете да намерите най-различни книги за интимни игри, пози и Кама Сутра приложения. Но ако той е практичен човек, можете да изберете интересни интимни играчки, които не сте използвали досега. Това ще допринесе за падането на всякакви задръжки, понеже вие сте инициаторът и половинката ви ще се чувства свободна да споделите нестандартните игри заедно. От друга страна ще развихрите вашата фантазия и тази на партньора ви до такава степен, че може да стане много, много горещо…!

**Еротичен масаж Потърсете ароматни и релаксиращи лосиони и масла за масаж. Издебнете половинката си гола или лично се погрижете за това! Уверете се, че ръцете ви са топли и започнете да масажирате цялото тяло на партньора си. За по-силни усещания можете да допринесете с приятна музика, свещи и различни афродизиаци. Идеята със сигурност ще допадне на партньора ви (че кой не обича масажи?!), и естествено приятното и леко масажиране може да стане взаимно и да продължи повече отколкото си мислите…

**Изгревът Малко хора виждат изгрева, знаейки колко внушителен и романтичен може да е той през зимния февруарски месец! Станете рано сутринта и събудете половинката си с топла напитка, подарявайки му първите проблясъци на слънцето. Създайте романтична тема на разговор и се наслаждавайте заедно на изгрева и тишината в ранната валентинска утрин. След това винаги можете да допълзите обратно до леглото и да продължите със съня… Или с нещо по-забавно! Нестандартен, но приятен начин да кажеш “Обичам те” още в първите минути на деня, разкрасени от първите лъчи топлина. подаръци за свети валентин

Бъдете смели и опитвайте от нещата, които ще донесат удоволствие на вас и вашата половинка! Любовта е най-важната от всички, но един от основните фактори за поддържането и разпалването й е именно интимния свят между двамата партньори. Експериментирайте и се обичайте на Свети Валентин и най-вече след това, защото именно любовта е тази, която ни крепи и в делник и в празник, в трудните моменти и сивото ежедневие!

Искате да изненадате вашата половинка?  Може да вземете тази палава игра, която ще ви помогне да разберете най-дълбоките желания на партньора си и освен това ще го накара да извърши такива, каквито вие искате:

Искате да изненадате вашата половинка?  Може да вземете тази палава игра, която ще ви помогне да разберете най-дълбоките желания на партньора си и освен това ще го накара да извърши такива, каквито вие искате:

Истина или Предизвикателство – Класическа игра, представена по един различен и забавен начин! Предназначена за тези, които търсят едно ново изживяване! Разнообразете връзката си по един различен и забавен начин. Направете незабравим момента!

Всеки има свои секси тайни… Ти смееш ли да споделиш твоите? Познаваш ли добре любимия човек?

Like this:

Like Loading…

Related