Кампанията „Пожелай си!“ дари две ин витро процедури

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Медицински център New Life – Пловдив, който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии, дари две ин витро процедури с включени стимулации на двойки с репродуктивни проблеми.

На връх Бабин ден – денят на родилната помощ, кампанията „Пожелай си!“, сбъдна най-съкровената мечта на Росица Банчева и Емилия Чаушева, които взеха участие в благотворителната инициатива на клиника New Life.

Право на участие имаха двойките, които отговарят на предварително изложените условия и също така трябваше да напишат писмо, в което искрено и емоционално да споделят своята история.

Писмото на Росица Банчева от гр.Пловдив беше избрано единодушно от членовете на журито на кампанията, представители на компанията за хормонални медикаменти при ин витро LMD, фондация „Искам бебе“ и Сдружение „Зачатие“, както и двама специалисти от клиниката благотворител  New Life – медицинския управител д-р Добринка Петрова и маркетинг мениджъра Владимир Пенчев. Писмото определено като най-трогателното е написано от близка приятелка на печелившата – Десислава Грамова , която е разказала любовната история на двойката,  достойна за роман.

Втората ин витро процедура получи Емилия Чаушева от гр.Пловдив, чието писмо бе изтеглено на лотариен принцип от детските ръчички на 2-годишната Елиор Алберто Бехар, в присъствието на нотариус Цветомира Баровска.

В компанията на всички присъстващи гости, Д-р Петрова имаше честта да се обади по телефона и информира щастливците за тяхната безценна награда. Новината предизвика искрена емоционална реакция и в двете участнички, и доведе до много сълзи от щастие.

„Дългогодишният ми опит с двойки с репродуктивни проблеми ме е срещал с различни истории, коя от коя по-трогателни. Именно запознаването ми с толкова много и различни съдби ме мотивира всеки ден да се боря и със сетни усилия да сбъдвам мечтите на хората. Искрено бих искала да споделя, че писмата, които получихме за кампанията „Пожелай си!“ ,  докоснаха не само мен, но и целия екип на клиниката. Благодарим на всички участвали в кампанията. Специално ще се свържем с всеки един от тях и ще им предложим помощ от всякакъв хараткер, за да сбъднем мечтата им за нов живот“ , заяви  медицинският управител на клиника New Life – Пловдив  – д-р Добринка Петрова.

 Ето и част от писмото спечелило първата награда:

„И тогава – 12 години след първата ни среща, тя ми каза, че имат проблем. Историята се изливаше като поток от устните й. Събития, дати, операции, лечение…години на бездействие…години на надежда, интервенции, после… пораждащо се отчаяние…  Нека тази история е моят подарък за тях. А може би е съдба, че всичко се случва така ненадейно… Вашата благородна благотворителна кампания се казва „Пожелай си!“. Те желаят, повярвайте ми – Желаят! Нека им помогнем да сбъднат мечтата си. Пиша на един дъх… Прочетете историята им, ако не сте сигурни, че те са вашите хора – прочетете я отново! Сътворете тяхното чудо!“

Цялото писмо можете да видите тук:

http://newlifeclinic.bg/bg/hidden=24

ЛИНК КЪМ САЙТА И ФЕЙСБУК ПРОФИЛА НА КАМПАНИЯ “ПОЖЕЛАЙ СИ!”

http://newlifeclinic.bg/bg/pagemenuId=171

https://www.facebook.com/Invitronewlife/?fref=ts

ОЩЕ ЗА МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР NEW LIFE:

New Life е първият ин-витро център в България, който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии на българския пазар. New Life в гр.Пловдив разполага с модерна апаратура, включително най-новата микроманипулационна система на Eppendorf за ICSI оплождане – TransferMan 4r и бенчтоп инкубатор (benchtop incubator) с 10 отделения. Всички клинични практики в медицински център New Life следват модела, установен от консултантите – проф. Нери Лауфер, един от първите лекари в света извършил успешно човешка ин-витро процедура, основател на ин-витро центрове в САЩ и Израел, и д-р Анат Сафран, световно признат ембриолог с над 30 години опит в сферата на асистираната репродукция. Всички служители и медицинският персонал на клиниката са опитни и високо квалифицирани специалисти, преминали специализации и обучения в чужбина. Целият медицински екип на клиниката е завършил успешно престижно обучение в известните израелски болници Адаса в Йерусалим и Асута в Ришон.

Коментари

comments