Руските имигранти в Германия отмъстиха за изнасилването на малката Лиза

4
Добави коментар
borsi
borsi

Безчинствата на “бежанците“ в Германия накараха местните мъже да вземат в ръце оръжие и да  прослушат от първо лице пришълците.

В редакцията на Ди Велт е изпратено съобщение за погром в град Брухзал организиран от руски преселници. В него са взели участие около 400 руски немци. По думи на полицията, причината за погрома е изнасилването на 13 годишното руско момиченце Лиза. По данни на полицията пред общежитието пристигнали около 120 автомобила с по 3-4 мъже във всеки един от тях. “Бежанците“ араби се опитали да окажат съпротива и започнали да стрелят с оръжие. Но, то били избито от ръцете им с бейзболни бухалки и крака от табуретките намиращи се в общежитието. След което руските имигранти /чиито родители са имигрирали още преди 60-70г. в Германия/ преминали по всички етажи и овършали всичко.  

В Берлин група “бежанци“ отвлякога и в продължение на 30 часа издевателстваха над 13 годишната ученичка Лиза. Момиченцето беше похитено на 11 януари в района на станция на ЖП гарата, когато тя се връщала от училище. По-късно германската полиция под натиска на политици и журналисти е притискала детето да “признае“, че само е повикала бежанците и че само е искало отвличането, побоя и изнасилването си.