Вижте претендентките за титлата Playmate (СНИМКИ 18+)

2
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: Канал 3 / playboy.bg/playmates2015/

Новите участнички в тазгодишното издание на конкурса Playmate се вълнуват много, но емоцията е повече от притеснението, информира Канал 3.  Конкурса е на 28 януари.

 

Конкуренцията тази година е голяма, но няма скубане на коса и не се гледаме лошо, разкриват кандидатките за титлата.

 

Трябва да се промени мнението, че жената е само една визия, трябва да се наблегне повече на вътрешността, смятат момичета и не крият, че тази година подборът е доста добър и че всички те са доста различни типажи, но всяка от тях е достойна за титлата.

 

„Родителите ми ме подкрепят – те знаят, че това са само голи снимки и не отразяват каква съм всъщност“, казва една от претендентките Мартина.

 

24-годишната Ася пък е категорична, че никакви коментари не могат да я притеснят.

„Ще се притесня ако не говорят за мен, ясно  ми е че не мога да се харесам на всички, щом има хора, които ми завиждат значи има защо“, заявява още изкусителката.

 

По-добре на хората в устата, отколкото в краката, убедени са всички кандидатки в тазгодишното издание на Playmate.

 

Тази година идеята на конкурсът е по-различна и много ми хареса, че се набляга и на чар и интелект, не само на визията, заявява 21-годишната Снежанка, която учи журналистика и възприема участието си в конкурса, като излизане от зоната си на комфорт.

 

Участничките споделиха, че тази година те ще разчупят стереотипа и вместо „леки плеймейтки“ ще покажат, че са упорити, чаровни и сериозни момичета.

 

Те споделиха, че повечето са в сериозни връзки, като едно от момичета сподели, че дори е сгодена и се радва на подкрепата на своя годеник за конкурса.