BES Silkat Protein Anti – dandruff shampoo Противопърхотен шампоан 1000ml

1
Добави коментар
mashbg
mashbg

Шампоанът BES Silkat Protein Anti – dandruff shampoo  съдържа протеинът „piroktonolamin“ – активна съставка от естествен произход, която съдейства за премахване на пърхота и придава обем на косата. Миризмата на шампоана е съчетание от плодови аромати, сред които ябълка и  киви.

УПОТРЕБА: Нанесете върху мокра коса. Масажирайте скалпа и косата и изплакнете обилно с топла вода.

BES PROFESSIONAL HAIRFASHION е линия от стилизиращи продукти, създадени от BES Beauty & Science за най-капризните стилистите, които имат свой ??собствен стил, красота и концепцията за елегантност. Тя е съставена от специфични продукти, специално разработени за фризьорските салони,които дават максимална свобода на действие и широк избор за да открие фризьора продукта, който е най-подходящ за естеството на косата, като същевременно се грижи за косата и я лекува.Невроятните качества на продуктите от тази серия се определят от Аргановото масло и екстракта от маракуя .
Аргановото масло е ценно вещество, което съдържа линолова киселина и витамин Е, които имат способността да стимулират жизнените функции на скалпа и поддържа идеален хидро-липидния баланс, много съществено значение за здравината на косата и красота и.
Маракуя е екзотичен плод, който съдържа витамини A, B 12, протеини луминофор и желязо, които снабдяват с храна и укрепват косата. 
Линията BES PROFESSIONAL HAIRFASHION се основава на крайни продукти със значителни козметични свойства, които стимулират растежа на косата и я защитават от свободните радикали и неприятните външни влияания.