Защо не подкрепям Ирина Бокова за ООН

9
Добави коментар

Георги Боков-младши бе автокрадец, залавян с незаконно оръжие, многократно пребивал майка си Юлия Владикова. Накрая той самият загина в автомобилна катастрофа, предизвикана от дивашкото му шофиране.

Биляна, дъщерята на Филип Боков, се самоуби, като според мълвата причината са не само престъпленията на брат й, но и това, че баща й се е отказал от сина си. Явно младата жена е очаквала да бъдат простени греховете на братчето й.

Накрая стигаме до Ирина Бокова. За нея изскочи любопитен случай – през 1986г на пешеходна пътека блъска 67-годишна жена, убивайки я на място. Случаят, естествено, е потулен. За кой ли път член на това семейство избягва правосъдието.

Броите ли дотук? Доста станаха и нито веднъж не е понесена отговорност.

Ирина Бокова многократно е казвала, че репресираните всъщност били фашисти. Пак обяснявам: подобен цинизъм не се забравя. Аз категорично не желая такъв човек да създава образа на България пред света.

Приемам за злоупотреба припомнянето на вица с казана в Ада – един българин като тръгне да изплува, другите го дърпат надолу. Тук става дума за нещо съвсем различно. Ето защо си направих труда да изтъкна моите доводи. Просто не е честно! Тази фамилия е партийно обременена. Не на един, а на всеки тежат грехове – някои в национален мащаб. Не е коректно да ми обясняват, че децата не трябва да носят отговорност за родителите. По принцип е така, но нали точно комунистите съсипваха до девето коляно заради роднина, когото може изобщо да не си познавал. А на тези тук никой за нищо не им търси отговорност.

Освен това Ирина Бокова има и свои лични грехове. Не са само семейните. Вече споменах за случая от 1986г. Междувременно научих, че е купила два апартамента в Манхатън на стойност повече от 2 милиона долара. Колко хора могат да ги платят в брой, а? Не ви ли понамирисва яко?

Такъв човек не би трябвало изобщо да заема ръководни постове в собствената си родина, да не говорим за ООН. Нима не е ясно? Ако трябва да подкрепим Ирина Бокова, защото е българка, тогава какво ще правим, ако на някой му хрумне да пробутва някъде Луна или Бат Сали? Те също са българи и по описаната “логика“ трябва да ги подкрепим. Нали затова са доводите “за и против“ – не можем да ги пренебрегнем.

Един от най-добрите материали по темата, които прочетох:

Допълнение