Лечение с информационни копия. Какво и как лекува информираната вода?

1
Добави коментар
teokostov
teokostov

Лечение с информационни копия. Какво и как лекува информираната вода?

Информационните копия са не толкова алтернативно, колкото допълнително лечение, което ускорява оздравяването, казва д-р Марина Логвиненко от възстановителен център „Хармония“ в Бургас

Визитка:
Д -р Марина Логвиненко, лекар, физик, вече е провела доста научни изпитания  по IC Medical технологията  в Бургас, където живее от 20 години. Събрала е и много изследвания на свои пациенти, съгласили се да се подложат на новото лечение. В архива й има и снимков материал, и лабораторни изследвания, регистрирани от независима външна лаборатория. В момента тя разширява наблюденията си и в естетичната хирургия.

– Д-р Логвиненко, как се запознахте с IC Medicals технологията?
– Аз съм  физик по образование и имам диплома по китайска медицина (иглотерапевт). За IC Medicals технологията разбрах от моя колежка от Урал.Тя е постигнала интересни резултати, които сподели с мен. Аз от 15 години работя с биорезонансни технологии и ми е ясно как става прехвърляне на информационни копия. Само , че аз ги правих със специална апаратура и достъп до тях са имали ограничен брой пациенти. Сега проектът IC дава възможност на всеки човек през интернет за няколко минути да има желаното копие.

– Колко време ви трябваше да се убедите в предимствата  на новия метод и ползата му за пациентите, а също и да усвоите тънкостите му?
– В проекта работя четвърта година. Прилагайки метода в практиката веднага можех да видя резултатите, защото имам възможност не само да препоръчам на пациента подходящото информационно копие, но и да го тествам върху него. Например имах  12- годишен пациент с диагноза диабет. Диск с копие Глюкофаж слагахме непосредствено на ляво подреберие в проекция на задстомашна жлеза в тази част, където се изработва инсулин. Засякохме времето и се оказа, че след 20 мин. показанията на кръвната захар паднаха на 3 единици.

– Как в България, и по- специално в Бургас, където работите гледат на този метод?
– Хората, които имат недоверие може би пробват да използват такъв метод за възстановяване повече от любопитство, но повлиявайки се, получавайки резултати  започват да се отнасят с по-голямо доверие. Разбира се, на всеки пациент се обяснява подробно за метода и IC технологиите. Хората постепенно започват да приемат информационна медицина даже не като алтернатива , а по-скоро като допълнително лечение, което може да ускори оздравяване.

– С колко информационни копия на различни субстанции разполага вашия център и при какви случаи те помагат?
– В момента разполагаме с 60 копия на различни препарати. Добри отзиви имаме от хора с проблеми в храносмилателната система, диабет, нервни болести, безсъние, кожни заболявания. Имаме случаи с ракови заболявания, автоимунни , ставни и др. болести.

– Бихте ли споделила някои конкретни случаи от вашата практика и как точно тези субстанции помагат?
– Ще ви разкажа за случай с остра левкемия.Лекувах пациент с биорезонанс в продължение на 8 месеца преди да започна да прилагам IC технологии. Всички показатели на кръвта и костен мозък се нормализираха. В онкоклиниката това предизвика голямо учудване и дори недоверие в методите на моето лечение. След 2 години постепенно някои показатели на кръвта започнаха да се влошават и човекът отново дойде във възстановителен център „Хармония“- Бургас (http://harmonylife.bg). Вече имах възможност да му предложа и IC препарат Циклофосфан ,който беше тестван от доктора на биологичните науки проф Суринов.Неговата лаборатория се занимава с изследвания в областта на онкологията.

Приемайки IC препарат Циклофосфан пациентът нормализира кръвната си картина за един месец.

– Кога използвате информационни копия на лекарства върху вода и кога върху зехтин напр.?
– Върху вода използваме при всички случаи на лечението. Зехтин или мазила зареждаме при кожни заболявания. Много добри резултати получих при зареждане на блясък за устни въз основа на прополис с IC комплекс 60 излъчвания при пациенти с херпес. Учудващо, но херпесът минава само след две намазвания.

– До колко време настъпва подобрение за пациента и доколко резултатите на подобрението са трайни? Колко време трае лечението/ въздействието?
– Моето мнение, че след като човек е получил облекчение от прилагането на IC препарати необходимо да продължи да ги използва в своя живот профилактично. В този метод ние използваме три природни явления: свръслаби излъчвания, резонанс и информационни носители (вода, мед, масла, мазила, кремове и т.н.)

Заради това всеки човек консумирайки напр. комплекс от 60 IC препарата ще получава облекчение там, където има резонас с проблемен орган или система. Без странични ефекти!

– Казвате, че  този метод е приложим и в други сфери, бихте ли пояснили?
– Добри резултати имаме и в селското стопанство. Т.напр. правихме изследвания за кълняемастта на зърно като презаписвахме върху него копие от препарат, който увеличава растеж.

– По джоба на българина ли е да се лекува с използвате информационни копия на лекарства върху вода?
– Цената е 30 евроцента за копие, повече от нормална цена за средния българин.