Pronovias представи колекция Preview 2017

1
Добави коментар
aneliyapetkova
aneliyapetkova

Pronovias представи колекция Preview 2017

Каталунският гигант Pronovias отново съблазни света с красива колекция от сватбени и официални тоалети. Преди дни фирма номер едно в света в производството на булчински рокли организира специален двудневен ивент в луксозния конгресен център в Барселона, на който бяха поканени само най-добрите дилъри и официални представители на марката в света, между които и Анелия Петкова от Bridal Fashion.

Прекрасни топ модели, сред които Аня Воскресенска, Жанета Самп, Годелив Ван Дер Брандт и др. дефилираха с най-новите и свежи предложения на дизайнера Херве Моро за 2017 година, 3 месеца преди представянето и на основната колекция 2017.

Модерната булчинска рокля е елегантна, удобна и изработена от най-фините материи – естествена коприна, скъпи френски дантели – chantily и macramé, гарза, бамбула и мантила. Акцент е красивият гол гръб, подчертан с лазерни елементи с ръчно нашити кристали и дантелени декорации. Ефектът на изработка е роклята да стои като „боди арт“ върху тялото, а не като дреха. Талията е силно подчертана, а играта с материи е интересна и актуална. Дантелата е покрита с воал от естествена коприна върху, която са пришите цветя в по-тъмен цвят с блясък от кристали, а цвветовете са светло екрю, небесно синьо и светло прасковено. Отново имаме и винтидж линия със съвременен почерк.

При официалните рокли са характерни силните цветове, смелите съчетания между два изключващи се на пръв поглед нюанса, изчистените линии и голият гръб. Модерен е силуетът – две в едно – една рокля с две визии – красиво, различно и практично.

Колекция Pronovias Preview 2017 се очаква в Bridal Fashion
в началото на месец май 2016.