Марая Кери се сгоди за австралийски милиардер

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Певицата Марая Кери се сгоди за австралийския милиардер Джеймс Пакър, съобщава приятел на влюбената двойка. Звездата и бизнесменът, който е собственик на хазартната империя „Crown“, са заедно от няколко месеца, пише БГНЕС. Двамата дори са посрещнали Нова година заедно в едно от казината на Паркър в Мелбърн.

Марая е изнесла кратко представление пред подбрана публика, сред която била и майката на годеника й. Според австралийското издание „Сидни морнинг херълд“ Паркър е предложил на Кери годежа през миналата седмица, докато двамата са били в Ню Йорк. Вестникът посочва още, че семейството на милиардера се радва, че той и певицата са заедно.

„Марая направи Джеймс много щастлив мъж, тя е много специален човек и семейството напълно я одобрява“, казва източник пред „Сидни морнинг херълд“. Медията „E News“ описва годежния пръстен на звездата като „спиращ дъха“ със своите 35 карата. Това няма да е първият брак за 45-годишната Марая, която преди това беше омъжена за рап артиста Ник Канън, от когото има две деца, както и за музикалния продуцент Томи Мотола.

Информация и снимка: БГНЕС

Коментари

comments