Бизнес новини: Не се правят тези 5-често срещаните грешки по време на ранните фази на Вашия Startup

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Не се правят тези 5-често срещаните грешки по време на ранните фази на Вашия Startup

Ето един тревожен факт за нови предприемачи: Над 66 процента от всички нови фирми се провалят в рамките първите си осем години експлоатация. За щастие, вие като нов собственик на бизнес може да намали риска от неизпълнение от избягване на следните пет-често срещаните грешки, които много нови предприемачи правят.
Свързани: 5 неща, които да не правим Спринт на Small Business
1. Те ​​не правят най-доброто използване на времето си.
Когато денят ти не е планирано, сте склонни да реагират на другите, вместо да създавате или производство. Например, нека приемем, че просто откри архитектурна фирма и има няколко проекта ще. За да се плаща, трябва да произвеждат чертежи, модели и пази инженери и изпълнители по график.
Но, какво ще стане ако не са имали някакви точно определени планове за всеки един ден? Това би означавало, идваш в офиса и да реагира на всеки телефон се обади, което получаваш. С други думи, вие ще прекарате целия ден гасенето на пожари и пренебрегване удар всяко време в създаването или производството на действителния продукт продавате – това са строителните планове.
Това е проблем.
Ако това продължава достатъчно дълго, ще застанете зад на вашия график производство и в крайна сметка губят клиенти над вашата неспособност да се съсредоточи върху и да завърши проектите си. Вместо да реагира по цял ден, планират да се върнат на имейли или пуснати на пожари по време на определен период от часа на ден. Също така, че да отмени предварително определено количество часове, за да се съсредоточи върху произведените или подобни работни места, които водят до крайни продукти.
Когато направите това, вие ще предотвратите тези критични ситуации – възприема или по друг начин – от отвличане целия си ден на производителността.
2. Те губите време за маловажни неща.
Добро правило на палеца да се предотврати извършването на тази грешка е да използвате „и какво от това?“ Тест.
Например, вашият бизнес има 2000 нови Facebook последователи в точно този минал месец. И какво? Какво означава, че направи за вашия бизнес?
По оценка на въпроси като, че можете да разчиствате това, което е наистина изгодно и кое не е. Като Facebook последователи е велик и всичко, но ако не я превърне в най-малко някои от тези последователи в проводници, какво добро е това, което правите?
Свързани: Готови ли сте да Стартирай Расата на ръководене на бизнес Вие сте?
3. Те се избегне конфронтация на всяка цена.
Вие искате да се хареса като предприемач. Това има смисъл. Въпреки това, когато се съсредоточи върху хареса в ущърб на здравето на Вашия бизнес, която се превръща в проблем.
Когато сте изправени пред лоши служители, които не си вършат работата добре, лоши сделки, които просто не са изгодни за крайния резултат или други подобни сценарии, трябва да се засили и да направи трудни решения.
Не забравяйте, че това не е лично, това е просто бизнес.
4. Те са твърде внимателни, за страх от провал.
Провалът е една голяма част от успеха, така че ако сте собственик на бизнес, както се опитват да предотвратяват откази, толкова много, че прекратят отглеждането на вашия бизнес, вие сте обречени на провал.
Следният цитат е от една карикатура филм, но си струва да припомним. В Kung Fu Panda, мастер костенурка Oogway казва: „Един често се среща съдбата си на пътя той взема, за да го избегне.“
Това е много вярно, ако размишляваме върху него за малко. Ако никога не сте приели никакви шансове с вашия бизнес, вие никога няма да растат. Ако не расте, в крайна сметка ще се превърне в застой и се върнете назад. След това, вие ще започнете да се провали. Така, както можете да видите от това, че толкова се страхува от провал, че не се подобри или да се развиват, вие обрече себе си, за да се провали в края на краищата.
5. Те не разполагат с реална оценка на оперативните си разходи.
Преди започване на бизнес, трябва да сте сигурни, че знаете как много приходи, което трябва да се задържи на повърхността. Това включва плащат сами.
Много нови собственици на бизнес забравят, че и само смятат разходите за наем, заплати на служителите и комунални услуги. Това е едно добро начало, но ако не се включи собствения си заплата в този брой, вие значително ще подценяват колко пари ще струва успешно да управлявате вашия бизнес.
Притежаването на собствен бизнес може да бъде изключително полезно. В отговор на себе си и правиш това, което обичаш – това е, което всеки иска. Въпреки това, да бъдеш предприемач може да бъде трудно и предизвикателно на моменти, но ако се запазят тези пет често срещани грешки в предвид, че ще бъде даваш крака.