Уикенд в Димитровград, Сърбия – Бамби М Тур

1
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Задължително до 2 дни след заплащане на ваучер изпратете на е-майла на Туристическата агенция ([email protected]) резервацията за желаната от вас дата със следната информация:трите имена и ЕГН на пътуващите, кода на ваучера, град на отпътуване, телефон за обратна връзка и желаните дати за екскурзията! При неизпълнение на условието, ваучерът се счита за невалиден!

ДАТА: 03-04. 03.2016г. ; 19-20.03.2016г.

Цената е за един човек и включва:

Транспорт с лицензиран автобус

Екскурзоводско обслужване

Медицинска застраховка

Нощувка със закуска

Вечеря със сръбска музика на живо

Цената не включва  /заплащат се 7 дни преди датата на отпътуване/: 

Входните такси на посещаваните обекти

Разходи от личен характер

Ден първи:
Отпътуване от София в 7.00 по маршрут Калотина –Темски манастир. Манастирът е разположен на левия бряг на река Темщица, край селоТемска, община Пирот. След манастира продължаваме за Пирот- посещение на Момчилова крепост и музея на Понишавието.Свободно време за обяд и пазар.Отпътуване за Димитровград и настаняване в хотел **. Вечеря. Нощувка.
Ден втори:
Закуска.Отпътуване за Погановски манастир.Разглеждане на манастира и свободно време.Посещение на Суковски манастир. Връщане в Димитровград – свободно време и по желание и срещу допълнително заплащане– организиран обяд. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Примерно меню за вечеря :предястие- урнебес салата, луканка и кашкавал;сръбска мешана скара -плескавица – 0,150 гр.,бела вешалица(свинско филе- 0,150 гр.),пилешка пържола-0,150 гр.; шопска салата и прясно зеле с моркови;питки;десерт-торта.
Неограничена консумация на ракия по избор (дюлова,сливова, гроздова,крушова),сръбска бира, червено и бяло вино,негазирани и газирани сокове, фанта,кола, минерална и газирана вода .