bTV Comedy завърта един от най-обичаните телевизионни сериали „Стъпка по стъпка”

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

В края на месец януари bTV Comedy ще започне излъчването на един от емблематичните ситкоми на деветдесетте години – „Стъпка по стъпка”. От 28 януари, всеки делничен ден от 18.00 часа, комедийният канал ще излъчва по два епизода от семейната комедия, в която се разказва историята на Франк, Каръл и техните деца.

Франк Ламбърт (Патрик Дъфи) е строителен работник и… самотен баща на три деца – Джей Ти, Ал (Алисия) и Брендън. Каръл Фостър (Сюзън Самърс), която работи в салон за красота, също има три деца – Дейна, Карън и Марк. След като Франк и Каръл се срещат, докато са на почивка в Ямайка и спонтанно сключват брак, те и децата им, които по стечение на обстоятелствата се познават и не се харесват особено, трябва да се научат да живеят заедно, да започнат да се обичат и да станат семейство стъпка по стъпка.

„Стъпка по стъпка” прави своя тевелизионен дебют през 1991г. по американския канал АВС. Сериалът има общо 7 сезона, последният от които се излъчва по CBS. Ситкомът и любопитните истории около актьорите в него, предизвикват широк интерес от страна на телевизионната аудитория по цял свят. За пилотния епизод ролята на Марк Фостър (зубърът) се дава на Джарет Ленън. Екипът обаче решава да го замени с Кристофър Кастил. Повечето пилотни сцени са презаснети с „новия” Марк, но в първия сезон все още се вижда на места в шапката на сериала Ленън.

Саша Мичъл пък е получил ролята на Коуди в последната секунда и се появява чак в четвърти епизод. Образът му обаче е един от култовите и той става важна част от шоуто. Мнозина фенове в онези години не приемат никак добре неговото напускане. Причината, поради която Коуди Ламбърт спира да участва в „Стъпка по стъпка”, не е нито хрумване на сценаристите, нито се крие в новите образи, появили се след него.

Саша Мичъл е обвинен в домашно насилие и повече от логично ABC не са искали да навредят на имиджа си.
По тази причина и шести сезон е бил излъчен без да се спазва реда в епизодите. Всъщност последният епизод е трябвало да бъде първи. В една от началните сцени Франк говори по телефона с племенника си, като се разбира че той е заминал в Русия заради новата си работа. Саша Мичъл е оправдан по обвиненията, а героят му се завръща в шоуто в края на седми сезон. За съжаление прекалено късно, тъй като това са последните епизоди на „Стъпка по стъпка”.

Коментари

comments