Рецепта за червена супа от цвекло и соево мляко – Био магазин Bio Drink

1
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Тази рецепта за червена супа от цвекло и соево мляко ще Ви зареди с енергия и полезни вещества и ще спомогне за поддържането на здравословния режим на цялото семейство! Изключително вкусна, здравословна е, а и е много лесна за приготвяне!

Рецепта за червена супа от цвекло и соево мляко:

2-3 глави червено цвекло 2-3 средно големи картофа 500 мл зеленчуков бульон 200 мл Joya Натурално соево мляко  1 глава лук 2 гр. хрян 2 с.л. зехтин сол, пипер, захар, индийско орехче

Начин на приготвяне на червена супа от цвекло и соево мляко:

Лукът, картофите и цвеклото се обелват и нарязват. Хрянът се настъргва. В дълбока тенджера, с малко олио, се запържва лукът докато леко омекне. Добавят се и картофите и цвеклото. Добавя се и зеленчуковият бульон и тенджерата се оставя на котлона за още около 15 мин. След това сварените зеленчуци се пасират. Добавя се Joya натуралното соево мляко, овкусява се с пипера, солта и индийското орехче. Сместа отново се загрява. Супата се сервира топла!

Joya натурална соева напитка е продукт, произведен от био соеви зърна, гарантирано без употребата на ГМО съставки. Продуктът е богат на протеини, витамини и изключително полезните за женското здраве изофлавони (фитоестрогени). Не съдържа глутен и лактоза! Редовната консумация на соеви продукти спомага за поддържането на хормоналния баланс при жените, за което изключително спомага високото естествено съдържание на изофлавони в соята!