Какво да му подарим за Свети Валентин?

1
Добави коментар

Зимата е сезонът на празниците и подаръците, а Свети Валентин е денят, в който имаме възможност изцяло да се посветим на любимия мъж и да му покажем колко е специален за нас. Валентинките, сърчицата и шоколадовите бонбони са неизменна част от празника на влюбените, но тук ще ви посъветваме как да изберете наистина оригинален и личен подарък, за да демонстрирате любовта си.

Условие №1 – мислете за хобито, интересите и предпочитанията на партньора ви, докато избирате. Може да поставим няколко категории за типове мъже спрямо интересите им. Категория Спортни натури, Авто любители, Киноманиаци, Геймъри, Изкуствоведи, Арт дизайнери или Природни ценители и Изследователи аматьори. Причислявайки любимия си към съответния тип, нещата започват малко по-малко да се проясняват. Ще ви дадем няколко насоки и възможни идеи за подарък, като се надяваме да ви помогнем да развихрите въображението си. подаръци за свети валентин

Ако любимият ви е артистична натура, пада си по музика и има творчески наклонности, то уроци по музика, свирене на инструмент, рисуване, грънчарство и всичко, което му допада, със сигурност биха го зарадвали. С това ще направите първата крачка в реализирането на детската му мечта, за която все не намира време. Творческо пособие с гравирано послание или нещо нарисувано, сглобено или написано лично от вас, би доставило огромно удоволствие на партньора ви, ако той е артист.

Ако е авантюрист и си пада по предизвикателствата, подарете му екстремно преживяване. Възможностите са безкрайни – езда, скок с бънджи или парашут, рафтинг, полет с делта-планер или катерене, всичко, което би повдигнало адреналина и би оставило траен спомен от този ден.

Ако е спортист по душа и спортува редовно, самостоятелно или отборно, покупката на екип или аксесоар, за който си мисли отдавна, ще го накара да се усмихне. Радостта няма да е само от подаръка, но и от факта, че споделяте и подкрепяте интересите му.

Ако обича природата, една разходка и конна езда из красиви природни кътчета, ще му доставят истинска душевна хармония. Да не споменаваме множеството хотели, които предлагат приказни почивки със спа процедури, на които да се насладите заедно.

Ако е изследовател и го вълнува заобикалящия го свят, телескоп или микроскоп са подаръци, с които със сигурност ще го зарадвате. Пък и мисълта, че когато изследва нощното небе ще си мисли за вас също е приятна.

Направете още по-сладък деня на любимия, като му приготвите компилация от любими бонбони, обвити в любовни пожелания. Буркан пълен с желирани бонбони и нежно пожелание на дъното, би захаросало всеки. Ако нямате необходимото време или средства, то не се съмнявайте че секси бельо (върху вас) и бутилка хубаво вино, ще го удовлетворят. подаръци за свети валентин

През настъпващата 2016 година, предстоят множество и най-разнообразни мероприятия. Подаръкът ви може да бъде билет за концерт на любима група, спортно събитие, футболен мач, театрална постановка, опера или балет.

Ето и още една идея за подарък:

Секси комплект Be naughty – И трите части на комплекта са в огнения червен цвят на любовта. Едва ли ще остане мъж, който ще остане безразличен към подобна изненада. Изживейте горещи, палави и страстни нощи в компанията на нашите аксесоари.

Like this:

Like Loading…

Related