Бизнес новини: 9 Брилянтни Бизнес Books можете да прочетете в един следобед

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Не е тайна, че четенето може да ви помогне да напреднат. Най-завършените хората са склонни да обичат да четат.

Въпреки това, като се започне една нова книга може да изглежда обезсърчително и прекалено времеемко. Добрата новина е, че има няколко кратки бизнес книги заредени с мощна информация за продажби, управление и инвестиране.

Ние съставили списък на най-добрите бизнес книги по 150 страници, които могат да започнат и да завърши в един следобед.

„Кой Преместен My Cheese? от Спенсър Джонсън
„Кой Преместен My Cheese?“ го прави на „Shark Tank“ списък на търговски книги, които промениха живота му инвеститор Daymond Джон.

Притча Джонсън беше моментален хит, когато тя излезе през 1998 г. и продължава да бъде бестселър през изминалото десетилетие. Той разказва историята на две мишки, Scurry и Sniff и две спрайт, подобни на хората, Hem и Haw, живеещи в лабиринт, където местоположението на сиренето започва внезапно се променя всеки ден.

Johnson написах книгата, както в интернет започнаха да стане по-достъпно, причинявайки компании по целия свят, за да се адаптират и да научат нови начини за правене на бизнес. Неговите уроци за това как да се пусне на страх от промяна са вечни.

„Като човек мисли“ от Джеймс Алън
Този кратък класически трябва да бъде върху етажерка всеки предприемач. Публикуван през 1902 г. „Като човек мисли“ съдържа мъдрост, че извън границите на времето. Автор и треньор Тони Робинс казва той често го препоръчва на хора, „защото това е толкова малък и лесен за четене и така дълбоко.“ Той го прочете поне дузина пъти.

В книгата, Allen подчертава, че животът ви е напълно под ваш контрол, а не в ръцете на съдбата, късмет, или външни обстоятелства. За да бъде успешен, той казва, че първо трябва да се развива успешно в ума си.

„Как да Легнете с Статистика“ от Даръл Хъф
Ако „Как да Легнете с Статистика“ е работил за Бил Гейтс, че може да работи за вас. Бизнес магнат и книжен червей включени 150-те страници на книгата Хъф за това, как може да бъде измамен статистиката на неговия списък на лятото стриктна чете.

Въпреки, че тя е написана през 1954 г., Гейтс обещава тя не се чувства дата. Вместо това, тя ще ви накара да се почувствате по-умен и по-скептични по отношение на нещата, които четете.

„The Greatest продавач в света“ от Ог Мандино
За да бъде велик бизнес, вие трябва да бъдете велик търговец. Ако не можете да продавате вашите идеи, продукти или услуги, няма да го направи.

В „The Greatest продавач в света“, която е около от 1968 г., Mandino предлага няколко прости, но мощни, истини в много ясна и убедителна стил. Неговата притча се извършва в древния Ерусалим и е около една камила момче, Hafid, кой е господар е един много богат търговец. Hafid се надява да открие ключа на господаря си към успеха, и търговецът го направлява чрез предаване на 10 свитъци, пълни с мъдрост.

„Управителят на One Minute“ от Кенет Бланчард и Спенсър Джонсън
Друг един от кирки Daymond Йоан, „One Minute Управителят“ е ръководство за ефективна комуникация между шефовете и техните служители.

Blanchard и Johnson казват мениджърите могат да обяснят задача на служителите в рамките на минута, както и да вземат само 60 секунди, за да предложи похвала или критика. В допълнение към описване на „едноминутния мениджър“, авторите предлагат съвети за намаляване на бариерите между мениджърите и техните служители, както и как да общуват възможно най-пряко.

Една нова и актуализирана версия на този бизнес бестселър, „The New One Minute Мениджър“, излезе през май.

„Отговорът на инвестициите“ от Daniel C. Goldie и Gordon Murray S.
Goldie и Мъри ръководство, за да инвестира, „Инвестиции The Answer“, е под 100 страници и се фокусира върху пет решения всеки инвеститор трябва да направи. Те включват дали да инвестират самостоятелно или с професионална; как да се разпределят сред акции, облигации и парични средства; и кога да продават или купуват активи.

Мъри, ветеран Wall Street и Goldie, финансов съветник, запази тяхната употреба кратка и жаргон, свободни за всеки инвеститор – опит, начинаещи, и всички по средата.

„Най-богатият човек във Вавилон“ от Джордж С. Clason
Отпразнува бестселър Clason ще ви научи на всичко, което трябва да знаете за лични финанси чрез убедителна серия от притчи, които се провеждат в историческия град Вавилон.

„Най-богатият човек във Вавилон“ ви учи на принципите на разплащателната си първи, които живеят под възможностите си и да инвестират в себе си, наред с други вечни финансови уроци.

„Маркетинг: A Love Story“ от Бернадет Jiwa
Jiwa компилира няколко популярни публикации в блога в книгата си за голямо маркетинг в дигиталната епоха.

„Маркетинг: A Love Story“ насърчава по-различен подход към бизнеса и предприемачеството: да спре продажбата на нещата и да започне да разказва истории. В един ден, когато потребителите са много по-наясно за това как те се предлагат на пазара, за да става все по-важно да се види през очите на клиентите и да изразявам точно как те ще се чувстват, ако те купуват в своя продукт или идея.

„Богатите Habits: Ежедневните Успехът навици на богатите хора“ от Томас Корли
За да бъде успешен в бизнеса, това е важно да се установят добри финансови навици лични.

„Богатите Habits“ автор Томас Корли прекараха пет години изучава живота на двете богати и бедни хора, и успяха да сегмент от това, което той нарича „богати навици“ и „навици на бедност“, което означава тенденциите на тези, които се вписват във всяка група.

Неговата 94-те страници на книгата очертава тези констатации и показва как дори и най-простият от навици, като редовни физически упражнения или се обадите приятели на рождените си дни, може да увеличи шансовете си за постигане на богатство.