Популярни гей двойки / Всичко за живота на звездите – интервюта, горещи истории, пикантни случки – Блясък

12
Добави коментар
irraa
irraa

Хората, които са с хомосексуални наклонности, не винаги са получавали разбиране от околните. Затова някои от мъжете предпочитат да не разкриват, че са гейове, а жените – че са лесбийки. Голяма част от популярните личности също предпочитат да запазят в тайна, че имат симпатии към собствения си пол. Някои го правят, за да не загубят феновете си, други да не накърнят имиджа си, а трети може би късно разбират, че всъщност ги влече „на ляво“. Има и такива обаче, които не само че не крият влечението си към собствения пол, но дори не се приятесняват да афишират публично връзките си.

Линдзи Лоън и Саманта РонсънМалко преди да започне връзка с популярната DJ-ка Саманта Ронсън, Линдзи Лоън сякаш се опитваше да покаже на света, с колко мъже може да преспи. Тя сменяше пичовете в живота си едва ли не през през часове, до момента, в който в живота й не влезе Сам.

Линдзи Лоън среща Сам в началото на 2008 г., като двете се запознават благодарение на общи приятели. Въпреки че в началото момичетата отричат да имат връзка, през юли същата година няколко вестника публикуват статии, в които описват връзката им като романтична. Чак през декември обаче, в интервю за американското издание Harper’s Bazaar, Линдзи Лоън открито заявява, че двете със Саманта Ронсън са влюбени.

Двойката се раздели през април 2009 г., но явно не за дълго. Актрисата трудно приема раздялата с първата си лесбо приятелка и непрекъснато я преследва. Тя дори се качва на самолет от Лос Анджелис до Лондон, за да види бившето си гадже. Въпреки че Саманта постоянно да твърди, че няма нищо общо с Линдзи Лоън, наскоро двете отново бяха засечени заедно. Явно старата любов ръжда не хваща.

Елън Дедженерис и Порша де Роси Елън Дедженерис и Порша де Роси са сред най-откритите гей двойки. Нито едната, нито другата е крила за симпатиите си към собствения си пол. Елън е сред любимките в Холивуд, а едноименното й токшоу е сред най-рейтинговите в телевизионния ефир. Преди да срещне Порша, Дедженерис завъртя любов с актрисата Ан Хечи, за която това си остана първата и единствена лесбо афера. Следва връзка с фотографката Александра Хетисън. А от 2004 г. водещата е с Порша де Роси.

Актрисата, от своя страна, е била женена в продължение на три години за документалиста Мел Мелкалф. Този брак обаче е бил единствено, за да може австралийката Порша да получи зелена карта. От 2000 г. до 2004 г. де Роси има връзка с певицата Франческа Грегорини, дъщеря на Ринго Стар.

През май 2008 г. Елън Дедженерис заявява в ефира на токшоуто си, че е сгодена за своята половинка и й подарява пръстен с огромен 3-каратов розов диамант. Двете се женят на 16 август 2008 г. в своя дом пред 19 гости, сред които са и техните майки.

Куин Латифа и Джийнет ДженкинсПевицата и актриса Куин Латифа ревностно пази личния си живот в тайна, затова и много трудно се разкриват някакви пикантерии около него. Чернокожата чаровница обаче от дълго време е определяна за хомосексуална. В края на миналата година дори се заговори, че всъщност Куин Латифа има дългогодишна приятелка – личната й треньорка Джийнет Дженкинс. Според слуховете двете дори обмисляли да се оженят.

Куин Латифа досега не е потвърждавала, но и не е отричала връзката си с Дженкинс. Слуховете,че двете са повече от приятелки започнаха, след като актрисата подари на половинката си чисто нов Рейндж Роувър. Автомобилът бил изненадата, която Латифа подарила на Джийнет след романтична вечеря в Лос Анджелис.

Съвсем скоро се очаква двете дами да се оженят на тайна скромна церемония, на която ще присъстват само най-близките им приятели и семействата. Двете може и да осиновят дете, тъй като в свои интервюта Куин Латифа често е твърдяла, че мечтае за семейство и деца.

Синтия Никсън и Кристин Маринони Преди да срещне активистката Кристин Маринони през 2004 г, актрисата Синтия Никсън има щастлив дългогодишен брак с английския професор Дани Моузес. Двамата са женени от 1988 г. и имат две деца – Саманта, на 14 г, и Чарлс, на 8 г.

Въпреки че Синтия Никсън и Кристин започват връзката си през януари 2004 г, медиите успяват да надушат историята чак към края на същата година – едва през септември. Актрисата от „Сексът и градът” разкрила в интервю, че никога не е страдала заради своята сексуалност и това, че се е влюбила в жена нито я притеснило, нито я учудило.

„Нямаше някакъв момент на изненада. Аз просто срещнах тази жена, влюбих се в нея и това е. Само, защото съм публична личност, на вас това ви се струва нещо невероятно интересно”, заявила в интервю Синтия Никсън. През май 2007 г. актрисата и Кристин заявиха, че са се сгодили. Те се надяват скоро и да се оженят.

Сред жените, които открито са заявявали, че харесват собствения си пол са още актрисите Джоди Фостър, Мишел Родригес, певицата Мелиса Етъридж.

Наскоро пък дъщерята на поп иконата Шер – Честити, която също е открита лесбийка, заяви пред медиите, че има намерение да смени пола си. Тя вече се обръща на името Чаз и няма търпение да стане мъж.