Нора Караиванова представи иновативния смартфон LG V10 за първи път в България

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Нора Караиванова от Music Idol Сезон 2, VIVACOM и LG Electronics представиха най-новия смартфон LG V10, разработен с максимална креативност. Събитието се състоя в шоу рума на водещата марка за аудио и видео системи Bang&Olufsen на ул. „Оборище“ 10, където гостите се насладиха на красивия звук, характерен за LG V10. Нора зарадва всички присъстващи, като изпълни своя хит „Розови очила“, докато се наслаждаваше на новия апарат. Тя искрено се забавляваше, правейки си селфи и видео клипове с телефона.

Първият смартфон на LG от V серията е създаден, за да осигури на днешните потребители богато мултимедийно изживяване. Моделът е оборудван с 5,7-инчов QHD IPS Quantum дисплей, който увеличава продуктивността без да оказва влияние върху живота на батерията. Гостите имаха възможност да се запознаят отблизо с елегантния дизайн, двойна предна камера и ръчен режим на видео заснемане. LG V10 възпроизвежда HD музика с 32 bit Hi-Fi DAC качество, благодарение на разработки от ESS Technology, които за първи път се поставят в мобилно устройство. Смартфонът постига това чрез семплиране на файловете със стандартна разделителна способност в 32-битов Hi-Fi формат.

Иновативният LG V10 дебютира ексклузивно в магазините на VIVACOM с всички актуални планове SMART, които в момента предлагат 2 пъти повече минути и 3 пъти повече мегабайти. Цените на устройството започват от 39,90 лв. на месец. Само в магазините на българския телеком LG V10 ще се предлага с подарък висококачествени Bluetooth слушалки – LG Tone Ultra.

Коментари

comments