10-те най-големи извращения в леглото, които ще ви вземат акъла (18+)

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

За повечето от нас, споделянето на сексуални фантазии е нещо, което бихте направили само с партньор, на когото наистина имате доверие. Ами ако най-дълбокото и най-тъмното ти желание е много особено? Само ти ли се възбуждаш от нещо толкова странно? Не, пише „Космополитен”.Добрата новина е, че повечето сексуални чудатости са напълно нормални. Ако се притесняваш от по-необикновената си страна, тези съвсем реални и доста странни фетиши може би ще те успокоят:

1. Възрастни бебета
Възрастните хора, облечени като бебета определено имат собствена гледна точка.
Уебсайтът UnderstandingInfantilism.org обяснява явлението като “рядко срещано, специфично и постоянно желание за носене на памперси и/или бебешко държание”. Съществуват онлайн общности като DailyDiapers.com, които свързват възрастните бебета и любителите на памперси в една “детска площадка за възрастни” Секс трик, за който мечтаят зодиите Близнаци, Рак, Лъв, Дева

2. Задни части
Аналният секс е доста често срещано искане в спалнята, основно от мъже, но за някои мъже този фетиш отива на още по-високо ниво.
ColosalGrandeur от сайта eHealthForum обяснява фикс-идеята си за лизане на задници: “Харесвам жени и никога не съм бил насилван или нещо подобно. Но поради някаква причина, лизането на женски анус много ме възбужда. Не мога да обясня точно защо – това е просто чувство като че ли адреналина ми се покачва заедно с възбудата”.
3. Сучене

Този пасаж от литературната еротика “Да ме кърмиш”с автор mamamilklover ще те въведе в странния чуден свят на лактофилията:
“Наведох се и притиснах голите си гърди към нейните и я обгърнах с ръце. Намерих закопчалката, разкопчах сутиена й и смъкнах презрамките от раменете й. Тя пое сутиена от мен и го захвърли на дивана. Аз се облегнах в скута й и започнах да пия от нейното мляко.”
Секс трик, за който мечтаят зодиите Везни, Водолей, Козирог и Риби

4. Крака
Всички знаят за фетиша към крака, но чувала ли си за проситутки на крака? В статията на New York Post “Моят чудат живот като жрица на краката” Оливия описва живота си на 19-годишна студентка в Университета на Ню Йорк и проститутка на крака, която дава на мъже да ближат краката и за до 800 щатски долара на седмица.

5. Косматковци
Ако се сещаш за епизода на „Антураж“, в който Джони Драма прави секс с някого с костюм на животно, значи си на прав път.
Салон нарича модата, включваща сексуална игра с костюми на животни “перфектния фетиш за всички времена”
Секс трик, за която мечтайт зодиите Овен, Скорпион, Стрелец и Телец

6. Коса
Какво толкова странно има във фетиша за коса?
Danksteeze от Reddit казва, че иска “момиче с много дълга, прекрасна коса да я увие около пишката ми. Бившата ми приятелка смяташе, че фетишът за коса е адски странен”. Кони, гост в шоуто на Д-р Фил, разкрива как фетишът на съпруга й за коса е повлиял на брака им. Тя казва “Зная, че може би ще прозвучи странно, но съпругът ми е сексуално пристрастен към коса. Знам, че когато Хауърд види друга жена с дълга, права коса, се възбужда”.

7. Омораши
Ако не сте запознати с него, може би трудно ще разберете омораши фетиша.
Най-добре да оставим този анонимен потребител от Reddit да обясни: “Имам омораши фетиш и го имам, откакто се помня. За тези, които не знаят, омораши е фетиш с различни гледни точки. Но най-общото определение за омораши е когато се възбуждаш от това ти или някой друг да е с толкова пълен пикочен мехур, че изпада в отчаяние преди в крайна сметка да се изпусне… За някои хора с този фетиш удоволствието идва от отчаянието, срама, гледката на подмокрени дрехи, представата как изпускането е ужасно табу, или пък смесица от всички тези неща”.

8. Менструация
Да, дами, някои мъже са буквално обсебени от идеята за секс по това време на месеца.
Тези адвантюристи, ловко наречени “кръвни хрътки” изпитват мачовска гордост да чукат по време на червената вълна.

9. Бременност
Без значение как се чувстваш относно набъбналия си бебешки корем, има много мъже, които имат предразположеност към бременни жени.

10. Смачкване
Преди няколко години, Д-р Дрю интервюира в телевизионното си шоу гост на име “Масивната Мока”.
Светът не е същия откакто Мока представи на зрителите идеята за “смачкването” – потенциално опасен фетиш, при който едри жени сядат върху мъже за удоволствие.