Време за тренировки! Стилни спортни екипи от Boohoo FIT!

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Новата спортна колекция на един от любимите ни онлайн магазини – www.Boohoo.com –  е вече тук! А ние се влюбихме в свежите предложения от пръв поглед! Днес сме готови да ги споделим с вас, защото всички знаем, че лятната фигура се извайва през зимата! Тренировките никога не са излишни, а какво по-добро вдъхновение за следобед, прекаран във фитнес залата, от един страхотен спортен екип?

За Boohoo този тренировъчен сезон ще бъде цветен, модерен, младежки и комфортен – всичко, което сме и очаквали от известния британски бранд. Материите са удобни и практични като впечатление ни правят разнообразните клинове и стегнати спортни бюстиета, които веднага добавяме в кошницата си! Boohoo предлага универсални екипи за разнообразни спортни занимания – от джогинг в парка, през фитнес, йога и дори танци. От бранда са помислили и за връхните дрехи, които е задължително да облечете след тренировка през студените сезони, за да предпазват загрятото ви тяло.

Цветовата гама в спортната колекция на Boohoo също грабва вниманието ни. Тя съчетава в себе си както семпли и традиционни спортни екипи в неутрални тонове, така и актуални принове и интересни преплитащи се нюанси като синьото стои в основата на Boohoo FIT! Дрехите са модерни, нестандартни, съобразени с последните тенденции и създадени с особено внимание към детайла, специално за истинските любители на стила и красотата във всяко едно отношение. Като започнем от скъсените топове и стигнем до тениските и потниците с окуражителни надписи като “When in doubt – Run it out” или “Harder, Better, Faster, Stronger!””, които се срещат на някои от моделите.

И ако случайно все още отлагате посещението на фитнеса, сега е моментът да изберете перфектния екип за вас и да се запътите към спортната зала. Цялата колекция на Boohoo можете да разгледате ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева