Сюрреалистична и чувствена! Това е жената PINKO пролет-лято 2016!

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Чувствена, женствена, свободна и електрическа – Това е жената PINKO! Тя поразява със своето осезаемо присъствие и навсякъде се намира в центъра на вниманието. Не го търси, не го иска – просто го привлича! Така, както нежното цвете привлича погледите със своята красота и цветна премяна.

PINKO представя пролетно-лятната си колекция, която въплъщава свежестта на топлите сезони и дръзката женска страна. Сюрреалистична и илюминираща, грабваща и вълнуваща. Жената, която носи бранда, е звездата на градската джунгла – един съвсем нов вид, създаден за да доминира и да се отличава. Лице и муза на колекцията е красивата американка Аризона Мюз, която с лекота въплъщава в себе си всички тези неща. Застанала пред камерата, Аризона позира за една по-различна фотосесия, в която образът на пролетно-лятната линия се изгражда благодарение на съвременни графични технологии, които държат зрителя в напрегнат интерес през цялото време и същевременно с това показват най-актуалните цветове и мотиви за PINKO.

В колекцията преобладава небрежният дизайн. Дрехите нежно падат по тялото, а дизайнерите залагат на актуалното напластяване на цветове и материи. Връхните дрехи се открояват като основен акцент на визията със своя семпъл дизайн и изчистени линии, които пък ги правят много лесни за съчетаване. Роклите позволяват свобода при комбинациите си и с правилния набор от аксесоари и обувки могат да се превърнат от ежедневен тоалет в елегантни вечерни визии. Монохромът отново се отличава като водеща тенденция, но за истински модерен вид, от PINKO препоръчват съчетаването му с ярки акценти.

Колекцията ще влезе в продажба в края на февруари! В България ще може да й се насладите в магазина на PINKO в Paradise Center!

Ето кои са нашите любими предложения от PINKO Spring Summer 2016!

Автор: Преслава Цачева