Предопределеност и характеристики за родените на 30 януари

1
Добави коментар

30 януари

Жизнен, самоуверен, лоялен и общителен човек, който обича и умее да се налага. По натура е красноречив, убедителен и уверен в себе си, работлив, отзивчив и винаги готов да помогне.

Неговата енергия, щедрост, емоции, мисловна активност и въоб­ра­же­ние обикновено са  отдадени на другите. Той е целеустремен, упорит и винаги се смя­та за прав в заключенията си. Това е и човек дружелюбен, съзидателен, екстра­вер­тен и артистичен. Характерно за него е и това, че е оптимист с чувство за хумор, който лесно създава приятелства. Лоялен и предан е в личен и обществен план. От­ли­чава се с инстинктивна проницателност, съобразителност, деликатност и сниз­хож­де­ние към чуждите грешки.

В сферата на чувствата и взаимоотношенията тази личност е жизнена и предана на партньора си, обичаща компаниите, интелигентните и творческите хора. Често от­дава повече значение на работата и обществената активност за сметка на личния си живот.

Тази дата е показател за привлекателен, силен, издържлив и съобразителен чо­век, който не обича да се подчинява, а да доминира над другите. Твърд, дисцип­ли­ни­ран, безпристрастен, роден лидер с организационни заложби, той неотклонно пре­след­ва целите си до тяхното постигане. Стреми се към успех и приема несполуките като временни трудности, които просто трябва да бъдат преодолени. Присъщи са му и ка­чества като естетизъм, селективност, взискателност, трудолюбие и стремеж към признание.

Родените на тази дата отдават приоритетно значение на взаимоотношенията. Нуждаят се от повече материална и междуличностна сигурност и понякога са ексцент­рич­ни. По природа са честни, справедливи и имат малко врагове и съперници. В по­ве­че­то случаи през младостта им се налага много да се борят, поради което си из­ра­бот­ват собствена философия за нещата.

За родените на тази дата основни, уравновесяващи фактори в живота са рабо­тата, дома и семейството. Постоянно са заети и са склонни да се захващат с няколко неща едновременно. Тяхната градивност е насочена към солидни структури и ста­бил­ни проекти. Търсят одобрението на другите и следят какво впечатление оставят действията им. Умеят да въздействат на околните и често се възползват от това. Пред­почитат компанията на сродни по интелект хора.

В делово отношение и в областта на кариерата този тип личности имат въз­можност за успешна реализация в професии като мениджър, консултант, аниматор, лекар, учител, режисьор, продуцент, актьор и др.

Негативни страни: Тенденция към разпиляване на енергия и пари. Самонадеяност, цинизъм, инертност, инат. Приспособленчество, користност, властолюбие, егоизъм.

В здравословен аспект са възможни проблеми, свързани с кръвообращение, задър­жане на вода.

Родени на този ден: Борис III (1894 г.) – бълг. цар; Джийн Хекмън (1930 г.) – амер. актьор; Цветана Манева – бълг. актриса; Фил Колинс (1951 г.) – амер. поп-певец

Имен ден: Сергий, Сергей

Щастливи числа /за работа, хазарт и др./ през всеки месец:  3, 12, 21, 30

Привличане с родени на числа от всички месеци: 3, 8, 12, 17, 21, 26, 30

Съвместимост /партньори, брак/:  Близнаци, Везни, Водолей

Цитат от книгата: „Кой си ти? 365 Рождени дати и техните астро-нумерологични профили”, 444 стр., 2012 г. Първа подобна подробна книга от този вид у нас, Франция и Русия. Полезно издание, чрез което ще разберете нещо много повече за хората, с които живеете, работите и общувате. То ще ви помогне в комуникацията и ще ви даде предимство в опознаването на човека застанал до вас. – Заявки се правят само на следните електронни адреси: [email protected] и [email protected] Тел. номер за поръчки– 066/882 016