Палавата щерка на Кичка Бодурова отново взриви нета с провокативни снимки (18+)

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

С чисто нови секси снимки се похвали щерката на Кичка Бодурова – Кристи, съобщава „България Днес“. На ексклузивните и невиждани до този момент у нас кадри 21-годишната брюнетка е по-палава от всякога.Скандалната моделка се е развихрила и показва заложби, които до този момент не бе издавала, че има. На един от фотосите Кристи похапва сладко пица. Провокативната девойка този път е надминала себе си с прозрачни изрязани гащички, които едва прикриват най-милото ѝ.

Реклама:

Щерката на Бодурова позира и с маска на героя от култовата поредица „Междузвездни войни+ – Дарт Вейдрър. Кристи е луда фенка на космическата сага и не спира да го демонстрира. В една от фотосесиите се беше въплътила в образа на принцеса Лея – също главна героиня от поредицата.

Брюнетката, която има завършени две висши образования и мечтае за кариера в медиите, съвсем скоро блесна на корицата на световноизвестно списание за татуировки. Кристи вече е започнала сама да изкарва луди пари и вече не разчита на заможните си родители. Това я стимулира да заснема нови и все по-провокативни фотосесии, в което майка ѝ Кичка не вижда нищо лошо.

„Тя е добро момиче. Показва се, за да се прочуе и в това няма нищо срамно“, категорична е Бодурова.

Коментирай чрез Фейсбук

Палавата щерка на Кичка Бодурова отново взриви нета с провокативни снимки (18+) 3.50/5 (70.00%) 2 глас(а)