Предопределеност и характеристики за родените на 31 януари

1
Добави коментар

31 януари

Това е рождената дата на горд, практичен и енергичен човек, който се нуждае от конкретни цели и материална сигурност.

Той е искрен, горд, отговорен, спокоен, об­щи­телен и обича да бъде в центъра на вниманието. По характер е дружелюбен, тем­пе­раментен и държи на външността си. Притежава оригинален интелект и умение за со­циално общуване. По природа е инициативен, трудолюбив и решителен човек-екстраверт, често надарен с лидерски, бизнес и търговски способности. Отличава се с общест­вена приспособимост, организаторски усет, деловитост, прецизност и мето­дич­­ност в работата си. Изпълнява поетите обещания и ангажименти. Животът му  обик­но­ве­но е свързан с много промени.

В личен план тази чаровна личност привлича другия пол, но за съжаление често по­пада на повърхностни хора. Може би затова се държи понякога хладно или от­чуж­де­но. Попадне ли обаче на точния човек, тя се проявява като предан и надежден партньор.

Родените на тази дата са горди и амбициозни хора с доминиращо присъствие и сил­но Его, който понякога трудно осъзнават своите положителни страни и въз­мож­нос­ти. Притежават спокоен, но сложен характер,  самоуверени са, но при разо­ча­ро­ва­ние изпадат в униние, от което бързо се възстановяват. Те са твърди, отговорни, реалис­тични и държат до последно на своите позиции. Не понасят рутината и старите неща, а се интересуват от съвременността и новите идеи. Обичат да пътуват и не им ха­рес­ва да живеят сами. Никога не забравят стореното добро, но и нанесените оби­ди, както и не обичат да се чувстват задължени.

Способностите и заложбите на този „Водолей” му позволяват успешно интегри­ра­не в солидни социални структури. В действията си той се ръководи от практически доводи, а преценките му обикновено са точни и верни. В повечето случаи този човек е компетентен или има по-задълбочени познания в определена/специфична област на реализация. Ако влезе в политиката, по неписано правило би се присъединил към опо­зиционни структури.

В делово и професионално отношение, веднъж сложили ред в целите и стре­ме­жи­те си, този тип хора, работейки самостоятелно, имат възможности за успешна реали­зация в обществената сфера, бизнеса, търговията, хуманитарните дейности. Ус­пешно биха се реализирали и в професии като инженер, строител, архитект, модел, му­зикант, стилист и др.

Негативни страни: Склонност към нехайство, възгордяване и надценяване. Егоцент­ри­зъм, обидчивост, постоянно недоволство. Колебания, инертност, негативизъм. Раз­драз­нителност, ревност, самоизолиране и инат.

В здравословен план са възможни проблеми, свързани  със сърце,  стресови със­тоя­ния, сексуални растройства.

Родени на този ден: Стефан Стамболов (1854 г.) – бълг. бивш политик;  Юлиан Вучков (1936  г.) – бълг. театровед; Ричард Гиър (1949  г.) – амер. актьор; Джъстин Тимбърлейк (1981 г.) – амер. поп-певец

Щастливи числа /за работа, хазарт и др./ през всеки месец:  1, 4, 10, 13, 19, 22, 28, 31

Привличане с родени на числа от всички месеци:  1, 4, 8, 10, 13, 17, 19, 22, 26, 28, 31

Съвместимост /партньори, брак/:  Близнаци, Везни, Водолей
Цитат от книгата: „Кой си ти? 365 Рождени дати и техните астро-нумерологични профили”, 444 стр., 2012 г. Първа подобна подробна книга от този вид у нас, Франция и Русия. Полезно издание, чрез което ще разберете нещо много повече за хората, с които живеете, работите и общувате. То ще ви помогне в комуникацията и ще ви даде предимство в опознаването на човека застанал до вас. – Заявки се правят само на следните електронни адреси: [email protected] и [email protected] Тел. номер за поръчки– 066/882 016