Дечицата-бежанци, безчинстват и вече убиват в Европа

5
Добави коментар
borsi
borsi

Сълзливия вопъл на колаборационистите* се отнася за тия “дечица“, незнайно пак минали за непълнолетни през цедката на европейската администрация, която под политически и медиен натиск от страна привържениците на толерантността, дава статут на деца на агресивни джихадисти. 

Разгледайте “децата“ на тази снимка!

Един от тях е Ахмад Фарид, който твърди, че е на 16 години. Ахмад има брада и мощна мъжка физика. Другия е Саад ал Сауд, който твърди, че е на 14 години, а третият, Йосаф Хууп твърди, че е на 15, макар че е висок 185 см и всеки ден бръсне брадата и мустаците си. 

Йосаф Хууп е точно този 15 годишен (и според българските журналисти които писаха, че е на 15) който закла 22-годишната Александра Мезхер в шведски бежански хостел за “деца“ в Гьотеборг, само преди дни. 

В Швеция вече няма достатъчно легла за всички клети “инженери“, компютърни специалисти и интелектуалци и затова “бежанците“ и “дечицата“ се настаняват в домовете на възрастни хора! 

Това води до сериозни инциденти, разруха, мръсотия, хвърляне на мебели през прозореца, силна музика късно вечер, насилие и крайно неуважение към възрастните хора принудени от управляващи и медии да приютяват в домовете си окупаторите. 

В съседна Норвегия според стоматологичните прегледи 9 от всеки 10 непълнолетни “дечица“ са по-големи от 18 години. Според журналисти и политици обаче, природата и стоматолозите грешат.

* Колаборационизмът в юридическата трактовка на международното право е съзнателно, доброволно и умишлено сътрудничество с врага, в негов интерес и в ущърб на своята държава. Терминът по-често се използва в по-тесен смисъл – като сътрудничество с окупатори. В наказателното законодателство на мнозинството от държавите в света фактът на колаборационизъм се квалифицира като престъпление против своята държава и като държавна измяна

Снимки: Дейли мейл