Тонев не игра при загуба на Фрозиноне в Рим (ВИДЕО)

2
Добави коментар
vitoshanews
vitoshanews

Тонев не игра при загуба на Фрозиноне в Рим (ВИДЕО)

Рома спечели с лекота домакинството си на Фрозиноне с 3:1 в мач от 22-ия кръг на италианската Серия „А”. Головете за домакините вкараха Раджа Наинголан (18), Стефан Ел Шаарави (48) и Миралем Пянич (84). Почетното попадение за новака в елита беше дело на Даниел Чиофани (24). Българският национал Александър Тонев остана извън групата на гостите за мача.

Това беше първа победа на Лучано Спалети след завръщането му при „вълците”.

Първото попадение падна след разбъркване в наказателното поле на Фрозиноне, в което най-съобразителен се оказа Наинголан.

От легнало положение халфът успя да изпрати топката във вратата за 1:0. Гостите обаче не се предадоха и скоро успяха да изравнят. Бърза контраатака свари неподготвена отбраната в червено-бяло и таранът Чиофани излезе сам срещу Шчесни и го преодоля хладнокръвно с шут между краката за 1:1.

Украшението на вечерта обаче тепърва предстоеше. В 48-ата минута комбинация между двете нови попълнения в редиците на домакините – Зуканович и Ел Шаарави доведе до красив гол на италианския национал. Защитникът центрира в пеналта и бившата звезда на Милан и Монако с пета простреля изненадания страж Леали за 2:1. Край на спора сложи Пянич в 84-ата минута. Той беше изведен с перфектен пас от ветерана Франческо Тоти очи в очи с Леали и го преодоля с техничен удар покрай него, за да фиксира крайното 3:1.

Categories:
Футбол