Какви ще са новостите при Galaxy S7?

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Какви ще са новостите при Galaxy S7?

Много неверни и верни слухове чухме за новия Samsung Galaxy S7. Вероятно няма да има особени изненади, когато телефона излезе, защото вече има достатъчно информация за новостите, които ще предложат от Samsung.

автор: Александра Валентинова

2016-02-01 11:44:00

2016-02-01 11:44:00

Много неверни и верни слухове чухме за новия Samsung Galaxy S7. Вероятно няма да има особени изненади, когато телефона излезе, защото вече има достатъчно информация за новостите, които ще предложат от Samsung. Еван Блас обобщава петте нови характеристики на телефона, които ще зарадват потребителите.

1. Водоустойчивост

Очакванията за iPhone 7, че ще бъде прахо и водоустойчив, най-вероятно и Samsung ще направят новия си модел по този критерий. Те пропуснаха това при S6 и ще поправят „грешката си” с новия S7.

2. По-голям капацитет на батерията

Очаква се, батерията на новото устройство да бъде с 20% по-голяма от тази на предшествениците му. Смартфона ще бъде с 5.2-инчов дисплей, което също налага по-голямата батерия.

3. Слот за SD карта

В Samsung Galaxy S6 имаше сериозен пропуск, който се очаква да бъде поправен при Galaxy S7. Това е именно, липсата на слот за SD карта, като при S7 се очаква паметта да може да се разшири до 200 GB.

4. Промяна при камерата

Очаква се камерата на новия S7 да бъде с по-малко мегапиксели – 12, спрямо 16 MP при S6. За сметка на това, компанията може да ползва новия супер бърз обектив f/1.7, който позволява да се правят качесвени снимки в по-слабо осветена среда.

5. Вътрешна памет

Според Блас,  почти сигурно, че новят Galaxy S7 и Galaxy S7 Edge ще бъдат с 4 GB оперативна памет, което ще подобри значително работата със смартфона.