Идеи за Свети Валентин: Сладурски тениски за Него и Нея

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

14 февруари наближава и е време да помислите как да изненадате половинката си по случай празника на влюбените! Ние ви представяме една страхотна идея, която включва новите предложения на известния онлайн магазин www.Shopping-terapia.com и са част от линията за Него и Нея. Моделите са повече от очарователни и ще се превърнат в прекрасен подарък! Цветни, интересни и закачливи, те определено ще ви накарат да изпъкнете където и да се появите.

Не веднъж сме ви давали идеи за това как вие и половинката ви да синхронизирате стила си за различни специални поводи. Важно е да споменем обаче, че правим това с ясното предупреждение, че в никакъв случай не трябва да прекалявате! Но понякога допълващите се тениски могат да бъдат чудесен начин с любимия си мъж да изпъкнете сред тълпата от хора със сладурския си стайлинг. Моделите не просто изглеждат чудесно, но са и лесни за съчетаване с останалите дрехи в гардероба ви. Дамите без проблем могат да ги комбинират както с дънки, така и с поли. По случай предстоящия празник пък може да се превърнат в чудесно решение за стайлинг за Свети Валентин.

Тениските са страхотен подарък както за любимия мъж, така и за близки приятели, а поводите, по който може да ги облечете, са много разнообразни! Това може да бъде разходка в парка, пътуване, практикуване на любимия спорт, обяд с приятели, семейно събиране или специална фотосесия… каквото ви дойде на ум. Надписите, които гласят послания като „Crazy Inlove”, “Born to love Her/Him”, “Wifey/Hubby” ще накарат околните да се усмихнат при вида ви, а и ще внесат нотка закачливост и щастие в ежедневието ви!

Днес подбрахме за вас своите най-любими предложения от www.shopping-terapia.com, но вие не пропускайте да прегледате всички артикули ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева