Поръчка на Авточасти от САЩ – Audi, BMW, Mercedes, Honda, Acura, Mazda, Volvo, Jeep, GMC, Lincoln, RAM, Chrysler, Ford,…

230
Добави коментар
Martin_Georgiev
Martin_Georgiev

Ние сме BuyNowFromUsa и имаме за цел да направим възможно пазаруването директно от Америка. В САЩ предлагането и разнообразието са по-големи, а високата конкуренция осигурява доста по-добри от българските цени. Функционираме от 2008 година в България и имаме редица доволни клиенти и рецензии.
Ползваме големи отстъпки за международен транспорт и разполагаме с екип и склад в Ню Йорк. Можете да се обръщате към нас относно поръчка на авточасти от САЩ за автомобили, джипове, лодки, шейни, атв-та и  т.н. Също можем да Ви съдействаме със закупуването и доставката дори на цели автомобили от САЩ – организиране на транспорт до България, американски дилърски лиценз, митническо представителство, подробен рисърч, търгове.

Работим с едни от най-големите доставчици и производители на авточасти за САЩ.
При поръчка се нуждаем единствено от линк и описание на продукта (размер, спецификации, модел, година на производство). Работим с прозрачни цени, няма никакви скрити такси или мита, които не са включени към крайната цена.

Поръчайте сега: http://www.buynowfromusa.com/ [email protected] +359 884 777 966