курс за Офис Сътрудник Варна

1
Добави коментар
ednokamedno
ednokamedno

Компютърен курс за Офис Сътрудник, надграждане над базовите умения за работа Word, Excel, Outlook, PowerPoint от MS Office

Компютърни курсове в 1:1

Целта на курса е да  придобиете практически умения и знания за изпълнителните дейности във фирмата, да усвоите правилното оформяне на различни видове документи, тяхното сортиране и обработване, да работите с офис техника, да бъдете администратор на трудови ресурси.       

Усъвършенстване на умения по оформяне на официална документация и създаване на презентации. Техники за форматиране на текстове, оцветяване, оразмеряване, подравняване, вмъкване на таблици, фигури, изображения, клипове. Таблици, бази данни, подготовки на оферти, доклади, кореспонденция и задачи. Усвояване на основните програми за организиране на работата в офиса.

Форматиране на таблица, фигура и снимка. Поставяне на линкове към документа или външни адреси. Споделяне и защита на файл, изпращане на прикачен файл с електронна поща, оформяне в PDF. Макроси, оформяне на страницата за принтиране и изпращане на документа.

Включва: Word, Excel, Outlook, PowerPoint и други програми на MS Office. Надграждане над базовите умения за работа с MS Office. Присъствено или онлайн – индивидуално.

Стандартен курс на обучение, в 89 учебни часа по 40 минути, изцяло практически, на цена 10,40 лева за един учебен час. Съкратен курс на обучение, 30 учебни часа, на цена 10,00 лева за един учебен час.

Фактура, учебен план, тестове, флаш памет, портфолио, удостоверение. Обучение 1:1 е Световният Стандарт в България.

За контакти: Варна А. С. Пушкин 5

+35952 580535 +359877 717237 +359878 641587

Like this:

Like Зареждане…