Дейвид Бекъм – перфектният баща

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

Футболистът се разходи с трите си деца из Лондон.

Той със сигурност е един модерен баща. Все пак, ако някой се е съмнявал, Дейвид Бекъм напълно доказа качествата си на родител като излезе с децата си Ромео, Круз и Харпър и се разходи с тях из Западен Лондон този уикенд. Четиримата посетиха няколко магазина – Slick Willies Skate Shop на Gloucester Road.

Семейство Бекъм изглеждаха в перфектна форма, облечени небрежно, като за излет. Спортистът бе с тесни дънки и бяла тениска, а върху нея имаше дънково яке с подплата. Носеше Houndstooth шапка за допълнителна топлина, все пак времето си остана типично хладно за Лондон, пише Daily Mail.

Футболистът пресече пешеходната заедно с трите си деца, като гледаше да ги държи непрекъснато под око, особено дъщеричката си.

Децата изразиха желание да влязат с аща си в скейт магазин, който е интересна дестинация за феновете на градската мода. Ромео държеше в ръка борд и на няколко пъти показа умения с него пред брат си и сестра си – явно е с обещаващо бъдеще на запален скейтър.

С къси панталони и неонови чорапи, Ромео бе изтупан прилежно за разходката. Харпър и Круз също изглеждаха чудесно.

Малката бе с черно яке и облекло, приключващо с контрастиращо бели маратонски. Косата й бе вдигната небрежно на конска опашка. Круз пък бе също с шапка и в скейтър-стил, явно вдъхновен от батко си.

Дейвид Бекъм има общо четири деца от поп певицата Виктория, която бе в групата Spice Girls. Другият им син Бруклин не бе видян на разходката с баща си.

Източник: tialoto.bg