Австрийски хотел в Сандански

34
Добави коментар
eurovisionbulgaria
eurovisionbulgaria

Австрийски хотел в Сандански
18 Септември 2009 / 17:28  |  Автор: Bulgar  | 

 | Категория:

Екология

,
Любопитно

,
Технологии

,
Други

,
Пътешествие

,
Хоби и развлечения

 | Рубрики:
България

Спа хотел Интерхотел Сандански – Сандански е СПА хотел с 4 звезди, който се намира в подножието на Пирин планина с панорамна гледка към града. Интерхотел Сандански е отворен за посетители през цялата година, като им предлага разнообразни Спа процедури, както и отлични условия за балнеология, уикенд и Спа почивки. Използваната минералната вода в хотела е изпитано средство за профилактика и лечение на множество заболявания на опорно-двигателната, дихателната и периферната нервна система.

В Спа хотел интерхотел Сандански – Сандански успешно могат да се провеждат различни фирмени мероприятия, бизнес срещи и семинари.

Домашни любимци: не е разрешено

Адрес: Сандански 2800

Местоположение: в центъра на град Сандански

Разстояние от Сандански до:

София: 160 км.

Пловдив: 300 км.

Благоевград: 65 км.

На разположение на почиващите в Спа хотел Интерхотел Сандански има 285 двойни стаи, 3 луксозни и 8 малки апартамента. В помещенията за настаняване на почиващи в Интерхотел Сандански има предоставено модерно оборудване: радио, телефон, климатик, хладилник, сателитна телевизия и санитарен възел.

Капацитет за настаняване:

Единични стаи – 1 човек

Двойни стаи – 2 –ма гости + 1 допълнително легло

Апартаменти – 2 –ма почиващи

Настаняването на гостите на Спа хотел Интерхотел Сандански е в 14. 00 часа, а освобождаването на стаите се извършва до 12. 00 часа.

Допълнителни удобства:

Спа хотел Интерхотел Сандански предоставя за комфорта на настанените гости следните удобства: гладене, химическо чистене, персонален сейф, пране, закрит охраняем гараж, рум сервиз, открит охраняем паркинг, магазин, козметичен кабинет, фризьорски салон, детски кът, офис на ДЗИ, детска площадка и детски басейн.

Интерхотел Сандански предлага целогодишно на почиващите много възможности за спортни занимания в открития басейн. В Спа центъра на Интерхотел Сандански гостите могат да си подарят разнообразни и ефикасни Спа процедури, както и масажи, антистресови инхалации, програми, водолечение, кинезотерапия, терапия с инфрачервени лъчи и вани. На отседналите в Спа хотела се предлагат още: фитнес зала, тенис кортове, боулинг-две писти, тренажорна зала, солариум, сауна и джакузи.

Спа хотел Интерхотел Сандански предлага на гостите си да посетят следните изискани и уютни заведения на територията му: основен ресторант с 320 места в залата и 120 места на терасата, идеален за провеждане на бизнес срещи и фирмени мероприятия. За почиващите в Спа хотела са отворени също и вратите на: Риба и барбекю със 100 места, виенска сладкарница с лятна тераса и общо 90 места, механа, нощен бар с вариететна програма за максимум 120 души, бар при басейна с 30 места, дневен бар с 40 места и дискотека.

От парка към хотела

Инфо : Тук 

Всички снимки са авторски.

КЛЮЧОВИ ДУМИ

КОМЕНТАРИ

1

2

Следваща страница