Осемте най-успешни ринопластики – Пластичните операции на звездите

1
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Мерилин Монро – Пионерът на ринопластиката

Легендарната Мерилин е една от първите холивудски звезди, които са се подложили на пластична операция. Корекцията на носа й е нейното тайно оръжие, което което превръща обикновеното на вид момиче Норма Джийн в шикозната Мис Монро. Идеално оформените й ноздри и фин нос, допринасят за замайващия успех на актрисата и я поставят в списъка на най-горещите секс – символи на планетата за всички времена.

Скарлет Йохансон – „Да“ на пластичната хирургия

Младата и чаровна Скарлет Йохансон е обявена за една от десетте най-красиви жени в света. След като се подлага на ринопластика преди няколко години, актрисата подчертава красотата и индивидуалността си. Сексапилната Скарлет признава, че пластичната хирургия е чудесен начин да се погрижиш за себе си и да повдигнеш самочувствието си.

Дженифър Анистън – Почти естествена красота

Дженифър Анистън е с гръцки произход, което е видно от снимките й, преди да реши да коригира носа си и кариерата й да тръгне стремглаво нагоре. Нейната операция е една от най-обсъжданите в Меката на киното, именно поради твърденията й, че се е подложила на ринопластика заради изкривена носна преграда, а не от естетична гледна точка. От няколко години се говори, че Дженифър се е подложила и на оперативно уголемяване на бюст чрез поставяне на силиконови импланти, но засега актрисата не е направила изявление, с което да потвърди този слух.

Бритни Спиърс – Незабележимата промяна

Ринопластиката е най-желаната оперативна интервенция от звездите и особено от тези, чиято кариера е в лек застой. За да привлече отново вниманието към себе си, Бритни Спиърс и пластичният й хирург намират лесно решение – нов нос. Резултатът от естетичната корекция е невероятен – съвсем лека промяна във формата на носа й, което подсилва чувственото й излъчване.

Холи Бери – По пътя към Оскар-а

Преди да коригира носа си, Холи Бери е една от многото симпатични актриси в Холивуд. Но след ринопластиката тя е описвана като „умопомрачаващо красива“. Стесняване на ноздрите и оформяне на върха на носа е най-желаната естетична корекция от афро-американските знаменитости. Холи Бери е в Топ 20 на най-красивите жени в киното и единственото момиче на Джеймс Бонд, печелило някога заветната награда на Академията за филмово изкуство – Оскар.

Уинона Райдър – Невинното момиче

Един поглед към момичето с очи на сърна – Уинона Райдър, е достатъчен, за да не забравим никога нежното й невинно лице. Ринопластиката й е факт още през далечната 1990 година, а носът й е толкова съвършен, че само пластичен хирург не може да бъде заблуден, относно промяната му.

Анджелина Джоли – Една малка крачка към идеала за красота

Анджелина Джоли е красива по рождение, но след участието си във филма „Хакери“, тя решава, че трябва да изглежда безупречно. Ясно е, че промяната на носа й не е драстична, дори феновете на актрисата все още спорят по въпроса, дали е извършена ринопластика или не. Снимки от ранните години на Мисис Пит категорично потвърждават естетичната корекция.

0

Джанет Джексън – Семейна черта

Най-малката сестра на Краля на Попа, следва стъпките на брат си, що се отнася до пластични операции, но за разлика от него, спира точно навреме. Красивият нос на 49 годишната певица със сигурност допринася за младежкото й излъчване, а кадифеният глас, в комбинация с перфектната й визия – за успешна кариера на сцената, вече повече от 20 години.